banner564

Kolaya çevirmeliyiz

Ligin beşinci haftasında İskele deplasmanına gidecek olan Lefke, maçın sonunda galibiyet hedefliyor

Kolaya çevirmeliyiz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ

K-Pet Süper Lig’de yedi puanla altıncı sırada bulunan Lefke, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Gençler Birliği maçına hazırlanıyor. Lefke Teknik Direktörü Bülent Aytaç İskele deplasmanı öncesi verdiği demeçte, tek hedeflerinin zor deplasmanı kolaya çevirme yönünde olduğunu vurguladı.

İyi oyun devam etmeli
Bülent Aytaç yaptığı açıklamada Lefke olarak kalan haftalarda kendi sahalarında iyi futbol oynadıklarını, geçen hafta oynanan ve galibiyetle kapattıkları Türk Ocağı maçının da bunun bir göstergesi olduğunun altını çizdi. Galibiyet serisine deplasmanda oynayacakları maçlarla devam etmeleri gerektiğini belirten Lefke Teknik Direktörü Bülent Aytaç, bu haftaki Gençler Birliği maçına bu düşünce ile çıkacaklarının altını çizdi. Gençler Birliği’nin istenilen noktada olmadığının bilincinde olduklarını da belirten Aytaç, zor maçın bilincinde olduklarını hatırlattı.

Zorlu süreç başlıyor
Geride kalan 4 haftada ilginç sonuçların ortaya çıktığını belirten Bülent Aytaç, beşinci haftadan itibaren maçların zorluk derecesinin artacağını belirtti. İlerleyen haftalarda takımın özgüven kazanması anlamında bu hafta alınacak galibiyete dikkat çeken Bülent Aytaç, takımının bu potansiyele sahip olduğunu vurguladı. Sezon başı koydukları plan doğrultusunda her hangi bir sorunun takım içerisinde bulunmadığını belirten başarılı çalıştırıcı, zorlu bir sürece gireceklerini ve bu süreç doğrultusunda kazanmaları gerektiğine vurgu yaptı. Gençler Birliği deplasmanına 4 idmanla hazırlanacaklarını belirten Bülent Aytaç, Aziz dışında takımda eksik oyuncunun bulunmadığını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474