banner564

Hentbol yıldızlarla başladı

Hentbol’da yeni sezon önceki akşam oynanan Yıldızlar Ligi maçlarıyla başladı

Hentbol yıldızlarla başladı
banner598
Hentbol 2015-2016 sezonu yıldızlar ligi dün gece oynanan 4 karşılaşma ile start aldı. Bu yıl yedi erkek, beş de kız takımının mücadele edeceği ligde bu akşam bir kız karşılaşması üç de erkek karşılaşması yapıldı. 
Lefkoşa Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşmesi gereken ilk müsabakada Korkuteli spor kulübü sahaya çıkmaması nedeni ile Yükseliş Spor Kulübü karşısında hükmen yenik sayıldı. 
Atatürk Spor salonundaki ikinci karşılaşmada yıldız erkekler liginin favorilerinden olan Darbaz Spor kulübü ligin yeni kurulmuş ve yaşları rakiplerine göre küçüklerden oluşan Beşparmak Serdarlı Belediyesi spor kulübü karşılaştı. Baştan sona Darbaz Spor kulübü üstünlüğü şle geçen karşılaşma 30-9 sonuçlandı.
Gecenin tek bayan maçı olan ve Ertuğrul Apakan Spor Salonunda gerçekleşen karşılaşmada ligin iki güçlü takımı Esentepe Yetenek Avcıları ile Yakın Doğu Üniversitesi karşılaştı. Esentepe Yetenek Avcıları güçlü rakibi karşısında maç boyunca üstünlüğünü koruyarak maçı 20-14 kazandı.
Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanan ikinci karşılaşmada Esentepe Belediyesi ile Mağusa Gelişim Akademisi karşılaştı Esentepe Belediyesi, yıldız erkekler liginin güçlü ekibi karşısında üstünlük sağlamayı başararak 42-24 Sahadan galibiyetle ayrılmasını başardı.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 09:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473