banner564

Bıçaklı’dan uyarı

Kulüpler Birliği başkanı Aslan Bıçaklı hakem kararları ve bozuk saha zeminleri nedeniyle kulüplerin mağdur olduğunu açıkladı

Bıçaklı’dan uyarı
banner598
Kulüpler Birliği başkanı Aslan Bıçaklı dört haftalık süreçte saha zeminleri yanında hakem kararlarının kulüplerin şikâyetlerine neden olduğunu belirterek önlem alınmasını istedi.
Aslan Bıçaklı yayınladığı basın bildirisinde şöyle dedi “Kulüpler Birliği olarak geride bıraktığımız dört hafta ile ilgili kulüplerimizden gelen istek üzerine aşağıdaki açıklamayı yapma ihtiyacı hissetmiş bulunmaktayız.
Üzülerek belirtmek isteriz ki geçirdiğimiz dört haftada iki husus ortaya çıkmıştır. Birincisi saha zeminlerimizin bozuk olması, ikincisi ise hakem kararları.
Bozuk zeminlerden dolayı futbolcularımızın sakatlanması ve telafisi olmayan durumlar ve mağduriyetlerle karşı karşıya kalmak zorunda bırakılıyoruz.
İkinci husus hakemlerimizin vermiş oldukları biri birini tutmayan kararlarından dolayı kulüplerimizin mağdur edilmesi gündeme gelmiş ve bu konuda kulüp başkanı ve yöneticileri şikâyetlerini sürekli olarak gündeme getirmeye başlamıştır.
Netice itibarı ile sporcu yetiştirmenin ne kadar zor olduğu bilinciyle sağlığımızı en üst düzeyde düşünmemiz gerekmektedir. Bunun yanında hakemlerimizin vermiş olduğu yanlış kararlardan dolayı kulüplerimiz ve futbolcularımız ciddi sıkıntı yaşamaktadır.
Özelikle şu an ki Federasyon başkanımız aynı zamanda eski bir kulüp başkanıdır ve kulüplerin ne sıkıntılar yaşatıldığını çok iyi bilmektedir, dolayısıyla yukarıda belirtmiş olduğumuz hususlara gerekli hassasiyetin gösterilmesi yanında tarafların uyarılmasını ve geriye kalan maçların daha sağlıklı sürdürebilmek adına bütün taraflara daha hassas olmalarını tavsiye eder Kulüpler Birliği olarak herkese başarılar dileriz.”

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 09:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474