banner564

Alpet Ralli Sprint ise sezon başlıyor

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun (KKTOK) Organize ettiği

Alpet Ralli Sprint ise sezon başlıyor
banner598
KKTC 2016 Ralli Şampiyonası’nın ilk ayağı yarın Haspolat bölgesinde yapılıyor.
Sezonun ilk yarışı Sprint şeklinde, 0.7 katsayı üzerinden, Haspolat – Güngör yolu üzerinde yeni hazırlanan 3.7 kilometrelik etabın üç kez geçilmesiyle yapılıyor. 
Başlama saati 11.00 olarak belirlenen sezonun ilk yarışı, “Alpet Sprint Rallisi”nden 11 ekip mücadele edecek. Yarışa iddialı isimlerin yanısıra yeni isimler de kayıt yaptırdı.
Geçtiğimiz senenin şampiyonu Fikri Macila, co – pilotu Mehmet Mişon ile ve şampiyonluk yolundaki rakibi Deniz Denner yeni co – pilotu Barış Kalfaoğlu ile yarışa kayıt yaptırırken, geçtiğimiz sene KKTOK Rallisini kazanan Mustafa Bulutoğluları – Oktay Çınar ikilisi de yarışa kayıt yaptırdılar.
Güçlü ve iddialı isimlerden Sadık Bilgimer – Ömer Akbelen, Rauf Denktaş – Derviş Savarona, Ertuğ Kutay – Serdar Kumru, Halil Mulla ve Selen Bilgimer – Sabahattin Dağlı’nın yanısıra geçtiğimiz sezon son yarışta ilk kez boy gösteren Hasan Uzun – Halil Erdoğuş ile Tırmanma yarışlarından tanıdığımız Mehmet Çocuk – Ahmet Akbıçak ikilisi de yarışa kayıt yaptıranlar arasında. Geçtiğimiz senenin A6 şampiyonu Özgür Turan – Mustafa Zaim ikilisi ise A6 kategorisinde yarışacaklar. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2016, 08:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473