banner564

Kaderlerini çizecekler

Süper Lig’de şampiyonluk yolunda ilerleyen iki takım yarın galibiyet için karşılaşacak

Kaderlerini çizecekler
banner598
Hamit SAKALLI
K-Pet Süper Lig’in iki sarı-yeşilli ekibi MTG ve Binatlı, ligin 18. haftasında Mağusa Canbulat Stadı’nda yarın saat 14.30’da karşı karşıya gelecekler. Haftanın en kritik mücadeleleri arasında yer alan bu zorlu karşılaşmada, 32 puanlı ev sahibi MTG, konuk edeceği 35 puanlı Binatlı’yı mağlup edip zirvede puanları eşitleme hedefine odaklanacak. Binatlı ise, farkı daha da açıp, zirvede yalnızlığını ilan etmeyi amaçlayacak. Her iki takım da bu karşılaşmada bir nevi kaderlerini çizmiş olacak.

Üstünlüğü alacağız
MTG Teknik Direktörü Ali Oraloğlu, zorlu karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamalarda, Binatlı ile oynayacakları mücadelenin zirveyi şekillendirecek bir karşılaşma olmasının yanı sıra, hem kendileri hem de Binatlı için büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti. Ali Oraloğlu, bu zorlu mücadeleyi kazanarak puansal olarak eşitliği sağlamanın dışında galip gelmeleri halinde psikolojik üstünlüğün de kendilerine geçeceğinin bilincinde olduklarını ifade ederek kazanmak için her şeylerini ortaya koyacaklarını söyledi.

12. Adam göreve
Ali Oraloğlu, MTG’nin kendi evinde gücünü taraftarından aldığını belirterek MTG camiasına çağrıda bulunarak, Binatlı karşılaşmasında tribünleri doldurup takımı desteklemelerini ve MTG’nin 12. Adamı olmalarını istediğini ifade etti. Ali Oraloğlu, taraftarlarının da desteğiyle Binatlı’yı centilmence ağırlayıp eli boş göndermek istediklerini vurguladı.

Eksiklerimiz var
Ali Oraloğlu, bu zorlu mücadelede sakatlığı bulunan Mustafa Tekpınar ve kart cezalısı Hüseyin Kayalılar’dan yararlanamayacaklarını ancak, futbolcularının yine de bu karşılaşmadan galip ayrılacağına inancının tam olduğunu ifade etti.

Kendimize güveniyoruz
Lider Binatlı’nın antrenörlerinden Niyazi Özekmekçi, karşılaşma öncesi yaptığı açıklamalarda, Binatlı olarak kendilerine güvendiklerini ve Mormenekşe karşısında aldıkları galibiyetle özgüvenlerini tazeleyerek lige yeniden başladıklarını ifade etti.

Zor olacağının bilincindeyiz
Niyazi Özekmekçi, MTG deplasmanının oldukça zorlu geçeceğinin bilincinde olduklarını ancak, takım olarak bu mücadeleye en iyi şekilde hazırlandıklarını söyleyerek, farkı korumak veya daha da açmak için sahada ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını vurguladı.

Hak eden kazansın
Niyazi Özekmekçi, psikolojik olarak da Binatlı’yı bu mücadeleye iyi hazırlayacaklarını belirterek, sahada hak edenin kazanmasını dilediklerini ifade etti. Özekmekçi, Binatlı olarak öncelikle kendi maçlarını kazanmayı hedeflediklerini söyleyerek diğer takımların ne yaptıklarının Binatlı’nın kazanması halinde pekte bir önemi olmadığını ifade etti.

Kemal Uçaner ve Çağdaş belirsiz
Niyazi Özekmekçi bu zorlu mücadele öncesinde Kemal Uçaner ve Çağdaş’ın durumunun belirsizliğini koruduğunu belirterek her iki futbolcunun da oynayıp oynamayacağının maç günü belli olacağını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2016, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474