banner564

İyi başladık

Ligin ikinci devresine iyi bir giriş yapan Türk Ocağı, 4 hafta sonunda topladığı 10 puanla tırmanışa geçti

İyi başladık
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven yaptığı değerlendirmede ilk 4 hafta sonunda istedikleri sonuçları aldıklarını ancak, ligin henüz tamamlanmadığını söyledi. Yenicami ile yapacakları karşılaşmanın ilginç geçeceğine değinen Erseven, Yenicami’nin ikinci devre itibariyle istediği sonuçları alamadığından dolayı maçı zor hale getireceğine dikkat çekti.

Devam etmeliyiz
İlk 4 hafta sonunda 10 puan aldıklarını belirten Rıza Erseven, oldukça iyi bir başlangıç yaptıklarını ancak, ligin henüz tamamlanmadığını söyledi. Alt sırada yer alan takımların kazanması sonucu puan durumunun açılamadığına dikkat çeken Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven, her ne olursa olsun, her maça aynı ciddiyetle hazırlanıp puan veya puanlar almak zorunda olduklarını söyledi. 

Kadromuz geniş
Kadrolarının geniş oluşuna değinen Erseven, her hafta farklı oyuncularla mücadele ettiklerini, bu nedenle oyuncularının her an hazır olduklarını belirtti. Türk Ocağı olarak konumlarının belli olduğunu hatırlatan Türk Ocağı Teknik Direktörü Rıza Erseven, tek düşüncelerinin ise ligin sonunda iyi bir noktada ligi tamamlama olarak belirtti.

Baskılı başlıyoruz
Özellikle son iki haftada oyuna baskılı başlayıp ilk bölümde oyunu koparmalarının hatırlatılması üzerine konuşan Rıza Erseven, süratli oyuncularının takımda olması sebebiyle son iki hafta baskılı bir görüntü çizdiklerini bunu devem ettireceklerini, ancak her maç ilk bölümde oyunu koparacaklar diye bir durumun ise olmadığını belirtti. 

Zor bir maç olacak
Bu hafta karşılaşacakları Yenicami maçına da değinen Erseven, rakiplerinin lige iyi bir giriş yapmadığını bu nedenle maçın zor geçeceğini belirtti. Türk Ocağı olarak puan ya da puanları hedefledikleri Yenicami deplasmanı adına hazırlıkların sürdüğünü belirten başarılı çalıştırıcı, Pascal haricinde takımda eksik oyuncu bulunmadığını sözlerine ekledi. 

Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2016, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473