banner564

“Amaç spor yapmak”

Bugün başlayacak GTF ve Avrasya Taekwondo Şampiyonaları için adada bulunan Linda Park ziyaretlerde bulundu

“Amaç spor yapmak”
banner598

Avrupa ve Kıtalararası Taekwondo Şampiyonası için adaya gelen Global Taekwondo Federasyonu (GTF) Başkanı Linda Park ve GTF Yönetim Kurulu üyeleri Başbakan Hüseyin Özgürgün, 3. Cumhurbaşkanı Dr. Derviş Eroğlu ile Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu’na ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlere KKTC Taekwondo Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen ve delege başkanları da hazır bulundu.

Özgürgün: Bu tür organizasyonlarla ambargolar aşılıyor
Başbakan Hüseyin Özgürgün ise, bu tür uluslararası organizasyonlarla spor ambargosunun aşıldığını belirtti.
Bu tür organizasyonları gerçekleştirenleri yürekten kutladığını dile getiren Özgürgün, başarılı bir şampiyona geçirilmesini temenni ederek, kapanışta da aralarında olmaya azami gayret göstereceğini söyledi. Konuşmaların ardından karşılıklı hediye teatisinde bulunuldu.

Eroğlu: Fırsat verildiğinde nelerin yapılabileceğini gösteriyorsunuz
KKTC’yi ve taekvando sporunu uluslararası alana taşımış bir federasyonun temsilcilerinin kendisini ziyaret ettiğini belirten Eroğlu, kendisinin de spor geçmişi olduğunu belirterek, bu organizasyonlar dolayısıyla KKTC’de nice yetenekli sporcuların yetiştiğini ve fırsat verildiğinde büyük başarılar yakalanabileceğini gösterdiklerini söyledi.

Çavuşoğlu: GTF’in KKTC’ye verdiği değeri biliyorum
Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Global Taekwondo Federasyonu (GTF) Başkanı Linda Parker’ı uzun yıllardır tanıdığını ve KKTC’ye verdiği değeri çok iyi bildiğini ifade etti.

Park: Bu tür organizasyonlar KKTC için önemli
Global Taekvando Federasyonu (GTF) Başkanı Linda Park da bu tür organizasyonların KKTC için önemli olduğunun bilinciyle davrandıklarını ve bundan sonra da desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Gökbilen: 16 ülkeden 190 sporcu yarışacak”
Taekvando Federasyonu Başkanı Eyüp Zafer Gökbilen kabulde yaptığı konuşmada, Başbakan Özgürgün’ün verdiği özel destekle, bu yıl Avrupa ve Kıtalararası Tekvando Şampiyonasını Girne’de düzenleyeceklerini belirtti.
Şampiyonaya 16 ülkeden 120’si yabancı olmak üzere 190 kişinin katılacağını ifade eden Gökbilen, 2 gün sürecek müsabakaların Girne Avrasya Tekvando merkezinde sabah 10.00’da başlayacağını söyledi.Gökbilen, Global Tekvando Federasyonu’nun 2 önemli toplantısını da Girne’de geçekleştireceğini belirtti.
Gökbilen, müsabakaların kapanışının Cuma günü 17.00’de yapılacağını kaydederek, Özgürgün’ü kupaları takdim etmeye davet etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2017, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474