banner564

Yollar savaş alanı

Minibüs ile salon aracın yüz yüze çarpışması sonucunda Yavuz Güneş ağır yaralandı

Yollar savaş alanı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
İskele-Karpaz anayolu üzerinde, Kalecik kavşağı yakınlarında, dün sabah 07.45’te minibüs ile salon aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında facianın eşiğinden dönüldü.
Anayolun savaş alanına döndüğü kazada yaralanan 3 kişiden birisi olan, Yavuz Güneş isimli sürücünün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Güneş, Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Elde edilen bilgilere göre, dün sabah 07.45’te, 23 yaşındaki Niyazi Birdal yönetimindeki  TPE 607 plakalı minibüs ile yolun sağında bulunan otobüs durağında bekleyen yolcuları aldı.
Yolcuları aldıktan sonra dikkatsizce yola çıkış yapan minibüs, o esnada karşı istikametten dikkatsiz ve süratli bir şekilde gelen ve yolun solunu muhafaza etmeyen 43 yaşındaki Yavuz Güneş yönetimindeki JU 677 plakalı araç ile yüz yüze çarpıştı.

Yavuz Güneş’in durumu ağır
    Kaza sonucu JU 677 plakalı araç sürücüsü Yavuz Güneş ile TPE 607 plakalı minibüste yolcu olarak bulunan 47 yaşındaki Songül Ayyıldız ve 29 yaşındaki Gamze Aykırı, olay yerine çağrılan ambulanslarla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
    Kaza sonucu vücudunun mıhtelif yerlerinde kırıklar olduğu tespit edilen ve iç kanama geçirdiğinden şüphelenilen Yavuz Güneş, Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polisin kaza ile ilgili soruşturması sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2017, 10:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473