banner564

Anı maçı Cihangir’in

Merhum Ahmet Altınkaya anı maçında Cihangir, Gönyeliyi penaltı atışları sonunda mağlup etmeyi başardı

Anı maçı Cihangir’in
banner598
Hamit SAKALLI
KKTC Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği tarafından organize edilen, Ahmet Altınkaya anı maçının sonunda gülen taraf Cihangir oldu.  
Kıbrıs Türk Sporu’na uzun yıllar futbolcu ve hakem olarak hizmet etmiş, en verimli çağında elim bir trafik kazası sonucu aramızdan zamansız ayrılan merhum Ahmet Altınkaya dün bir kez daha saygı ve özlemle anıldı.  
Kıbrıs Türk Futbol Hakemler ve Gözlemciler Derneği’nin organize ettiği maçta Gönyeli ile Cihangir takımları, Gönyeli Stadında merhum Ahmet Altınkaya anısına karşılaştı.
Maçın ilk devresini Gönyeli, Coşkun’un golü ile 1-0 önde tamamladı. İkinci devrenin son bölümünde Yannick’e yapılan hareket sonrasında kazanılan penaltı atışını, Cihangir kaptanı Fırat gole çevirince maç 1-1 tamamlandı.
90 dakika sonunda geçilen penaltı atışlarında, Cihangir 5’te yaparken, Gönyeli, bir penaltıyı kaçırdı. Böylelikle Cihangir maçı 6-5 kazanmış oldu.
Karşılaşma sonunda takımlara ve hakemlere kupa ve madalyaları merhum Ahmet Altınkaya’nın eşi ve diğer ilgililer tarafından takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2014, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474