banner564

Fırtına tur için esecek

Trabzonspor, ilk maçta aldığı 2-0'lık galibiyetin rövanşında bugün Rostov ile deplasmanda karşılaşacak

Fırtına tur için esecek
banner598
Hüseyin Avni Aker Stadı'ndaki ilk maçta avantajlı bir skor elde eden bordo-mavililer, Rusya'da bu avantajını değerlendirerek turu geçme mücadelesi verecek. Geçen sezon play-off turunda Arnavutluk'un Kukesi takımını eleyerek tarihinde ilk kez gruplara kalma başarısı gösteren Karadeniz ekibi Rusya'dan da turla dönmesi halinde art arda 2 sezon gruplara katılma başarısı gösterecek.
İki takım arasında Olimp-2 Stadı'nda oynanacak karşılaşma bugün TSİ 20.00'de başlayacak. 

Alman hakem yönetecek 
Trabzonspor ile Rostov arasındaki karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer yönetecek. Zwayer'in yardımcılıklarını Marco Achmüller ile Florian Steuer yapacak. Dördüncü hakem olarak Markus Schmidt görev alacak. 

Önemli eksikler var
Trabzonspor'da uzun süreli sakatlıkları bulunan Özer Hurmacı ve Bourceanu ile önceki gün yapılan antrenmanda sağ üst adalesinde kas yaralanması meydana gelen Bosingwa ile gribal enfeksiyon geçiren Gineli oyuncu Constant, Rostov maçında görev alamayacaklar. Son yapılan antrenmanda takımla çalışmalara katılan Mustafa Yumlu'nun forma giymesi bekleniyor.
Trabzonspor'un Rostov karşısına Onur Recep Kıvrak, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Belkalem, Musa Nizam, Medjani, Soner Aydoğdu, Sefa Yılmaz, Fatih Atik, Yusuf Erdoğan ve Cardozo muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2014, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473