banner564

Aslan şampiyonluğu kutladı

Galatasaray, ligin yanı sıra tüm yaş gruplarında elde ettiği başarılardan dolayı dün gece Türk Telekom Arena’da gala gecesi düzenledi

Aslan şampiyonluğu kutladı
banner598

 Spor Toto Süper Lig'de 22. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray şampiyonluk kutlamasını Türk Telekom Stadyumu'nda dün akşam gerçekleştirdi.

Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunu şampiyon tamamlayan Galatasaray Futbol Takımı, Türk Telekom Stadı'nda taraftarların katılımıyla kupasını aldı. 
19.05’te başlayan muhteşem partinin biletleri tükendi, Sarı-Kırmızılılar geri sayıma geçti. Galatasaraylı futbolcular, Türk Telekom Stadı’na üstü açık otobüsle geldi. 
Yol boyunca tezahüratlarla sarı-kırmızılı taraftarların eşliğinde stada gelen kafile, saat 19.05’te Türk Telekom Stadyumu’na giriş yaptı. Üstü açık otobüste taraftarları selamlayan Galatasaraylı futbolculara, sarı-kırmızılı taraftarlar meşalelerle eşlik etti. Futbolcuların, stada girişi esnasında otobüste tezahüratlar yapması dikkatlerden kaçmadı. 
Sarı-kırmızılı kulübün şampiyonluğa ulaşan 21, 19, 17 ve 14 yaş altı takımları ve kategorisinde ikinci olan 16 yaş altı takımı ile Galatasaray Futbol Akademisi teknik ekibi, kutlama için kurulan platforma çağrıldı. Taraftarlar, Sarı-Kırmızılı genç futbolculara alkış ve tezahüratlarla destek verdi.
Önce Türkiye Kupası’nı kazanan, sonra ligde 22. kez mutlu sona ulaşan Galatasaray’da artık kutlama vakti... Son maçını önceki gün Sivasspor deplasmanında oynayan Sarı-Kırmızılılar, karşılaşmanın ardından hemen İstanbul’a döndü. Şampiyon, kupasına bugün mabedinde kavuşacak. Muhteşem parti saat 19.05’te başladı. 
Geçen sene olduğu gibi sahanın ortasında yine dev bir sahne kuruldu. 4 LED ekranla da şampiyonluğa dair tüm anlar detaylı olarak verildi.
İrem Derici, Soner Sarıkabadayı’nın yanı sıra pek çok şarkıcı konser verecek, DJ performanslarıyla taraftarlar coşacak. Havai fişek gösterileri ve ışık şovlarının yapılacağı Türk Telekom Stadı’ndaki kutlamaların biletleri tükenirken, 52 bin 500 kişi Aslantepe’de tarihi geceye tanıklık etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473