banner564

Aslan'a tek çıkış yolu

Bu sezon gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratan Galatasaray'da oyuncular kötü gidişe dur demek istiyor

Aslan'a tek çıkış yolu
banner598
Galatasaray çıkış için kenetlendi. Florya'da kendi aralarında toplantılar yapan futbolcular, Gençlerbirliği ve Fenerbahçe maçlarını kazanıp taraftarın gönlünü almak istiyor.
Antrenmanlardan önce bir araya gelen oyuncular, tesislerde durum değerlendirmesi yapıyor. Kaptan Selçuk ve Sneijder öncülüğünde takımın durumunu konuşan futbolcular, Orhan Atik'in kendilerine yaklaşımından da oldukça memnun.
Çalışmalarda Atik'in uyumuna ve hırsına güvenen Galatasaraylı oyuncular, iki kritik maç öncesi konsantrasyonu arttırmayı hedefliyor.
Ligin en formda ekiplerinden Gençlerbirliği ile pazar günü Ankara'da karşı karşıya gelecek sarı kırmızılılarda özellikle Medipol Başakşehir mücadelesinde taraftarın protestoları futbolcuları etkiledi. Bu sezon başarısız bir grafik ortaya koyan sarı kırmızılılar, Ankara'da alınacak 3 puan ile hem uzun süren deplasman galibiyeti hasretine son vermek, hem de 20
Mart'ta Türk Telekom Arena'da oynanacak Fenerbahçe derbisine moralli hazırlanmak amacında.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan toplantılarda sezonun kalan kısmında taraftarları mutlu etmek ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanarak başarısız giden sezonu kupayla tamamlamak gerektiği konuşuluyor. Bu yönde çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da Orhan Atik de tesislerde oyuncularıyla sık sık görüşerek kendilerine olan güvenini ortaya koyuyor. 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 08:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474