banner564

Senin ve Eşan Ankara’dan mutlu döndü

KKTC Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Hasan Senin ve Asbaşkan Sontaç Eşan, geçtiğimiz günlerde temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

Senin ve Eşan Ankara’dan mutlu döndü
banner598

Kardeş federasyon olan, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Erdal Zorba ile bir görüşme gerçekleştiren kafilemiz, kitle sporlarının gelişimi ve eğitimsel faaliyetler konusunda destek istedi. Karşılıklı mutabakatın ardından, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Tekin Çolakoğlu ile bir toplantı yapıldı. Oryantiring sporunun yayılması, okullara inmesi ve uluslararası turnuva konularının yanısıra, Kıbrıs'ta yapılması planlanan çalışmaların istişaresi ve bu çalışmaların desteklenmesi, federasyonlar arası etkinlikler ile ilgili işbirliği yapılması, ortak faaliyetler planlanması konularında görüşme gerçekleşti.

Dün adaya dönen Hasan Senin, yaptığı açıklamada, Herkes İçin Spor Federasyonu olarak çeşitli branşlarda Kıbrıs insanını spora teşvik etmek için, devamlı çalışmada olduklarını ve bu bağlamda gerçekleşen görüşmelerin yararından bahsetti. 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2016, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474