banner564

Atıcılarımızdan rekor

Mersin’den yeni Türkiye rekoru ve başarılı sonuçlar geldi

Atıcılarımızdan rekor
banner598
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından 16-18 Ekim 2015 tarihlerinde Mersin’de Olimpik Skeet branşında Türkiye Cumhuriyet Kupası’nda yarışan Ali Somuncu, Kağan Dayı ve Fuat Demirkan’dan oluşan Federasyon takımımız 3. elde ederken, bireysel kategorilerde de atıcı sporcularımız başarılı atışları ile Final serilerinde yer aldılar. Büyük Erkekler kategorisi Final serilerinde yer alan atıcılarımız Kağan Dayı 5.’nci ve Ali Somuncu 6.’ncı olarak Finali tamamladılar. Ayrıca Genç Atıcı Sporcularımızdan Derken Örü Final serisinde yer alarak müsabakayı 4.’ncü olarak tamamladı. Ayrıca Türkiye takımlarında yarışan KKTC’li atıcılarımızdan Ahmet Anıl Tunçalın Skeet büyük erkekler kategorisinde, Final atışlarında elde ettiği derece ile 3.’üncü olma başarısı gösterdi. Neşe Tunçalın ise Skeet Büyük Bayanlar kategorisinde Türkiye 2’ncisi oldu.
Gençlerde ise Salih Hafız 1’inci gelerek 125 atışta 121 vuruş yaparak yeni Türkiye Skeet Genç Erkekler Rekorunun sahibi oldu. Ali Çeler ise 2’nci gelerek gurur kaynağı oldu. 

Yiğitcan: Sporcuların teşvik edilmesi gerekir 
Atıcılık Federasyonu Başkanı Türker Yiğitcan sporcularımızın Türkiye’de elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları kutlayarak büyük gurur yaşadıklarını söyledi.
Yiğitcan, “Sporcularımız bu yarışmalarda başarılı olmuşlardır. Başarılı olanlara katkı konusunda girişim yaparak onların teşvik edilmesini sağlayacağız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474