banner564

Her gün bomba patlıyor

Ağbaba, Türkiye’nin, Ortadoğu ülkesi haline geldiğini söyledi

Her gün bomba patlıyor
banner598
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türkiye’nin Ortadoğu ülkesi gibi her gün bombalar patlayan bir ülke haline geldiğini söyledi. 
Ağbaba, “Eskiden asker, polis dağda silahlı çatışmada şehit ediliyordu. Şimdi çocuğuyla alış veriş yaparken veya evinde katlediliyor” dedi. 
Veli Ağbaba, Diyarbakır Çınar İlçesi’nde bombalı araçla emniyet müdürlüğüne düzenlenen saldırıda şehit olan Esra Köse Başaran ve saldırıdan yaralı olarak kurtulan polis memuru Cengiz Başaran’ın Doğanşehir İlçesi’nde yaşayan ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Saldırıda yaralanan polis memuru Cengiz Başaran’ı, kardeşi ve oğlunu tedavi gördükleri Ankara GATA’da daha önce ziyaret eden Ağbaba, ailelere yaralıların durumu hakkında bilgi verdi. Anne Medine Başaran, “Oğlum iyileşir, mesleğine başlarsa oğlumu yanımda istiyorum, tekrar o bölgeye gönderemem. Zaten eşim mağdur. Gözleri görmüyor. Diyaliz hastası. Ben 6 aydır uyku uyumuyordum. Devlet, oğlumu Malatya’da görevlendirsin” diye konuştu. 
Ağbaba, taziye ziyaretlerinin ardından Günedoğru (Harapşehir) Mahallesi sakinleriyle biraya geldi. “Malatyalılar bize muhalefet milletvekilliği görevi verdiler” diyen Ağbaba, “Benim görevim sizin sorunlarınızı gündeme getirmek, çözümü için mücadele etmek. Oy versin, vermesin tüm Malatyalıların milletvekiliyim. Siz burada ne yaşıyorsanız onu Meclis'te anlatacağım. Yaşadığınızı yoksulluğu, yokluğu, eksiklikleri anlatacağım. Ne zaman sıkıntınız olursa yanınızda olacağız” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 09:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473