banner564

Efsane Merit Royal'de

Arap pop müziğinin ünlü ismi Majid Al Mohandes, Kuzey Kıbrıs’ta konser verdi

 Efsane Merit Royal'de
banner598
Saim YILMAZ
Merit sahneleri efsane isimleri ağırlamaya devam ediyor. Merit Royal Hotel, Arap pop müziğinin 1992 yılında fırtınalar estiren ve sevilen ismi Majid Al Mohandes'i misafirleriyle buluşturdu. 
Sevilen şarkılarını hayranları ile birlikte söyleyen sanatçı, hayranlarıyla bol bol sohbet etti.  Majid Al Mohandes, sıcak ve sempatik tavırlarıyla dikkat çekti. Hayranlarını kırmayarak onlarla bol bol fotoğraf da çekindi. 
Ailesinin karşı çıkmasına rağmen inadına müzik diyen ünlü Arap sanatçı, şarkı söyleme tutkusu için yaşadığı maceraları anlatarak hayranlarıyla dertleşti. 
Üniversite eğitimi sırasında, sanata ilgi duymasına rağmen ailesinin hatırı için üniversiteyi bitirdiğinden ve aynı zamanda müzik eğitimi alarak kendini yetiştirdiğinden ve üniversiteden sonra, bir kaç yıl terzide çalışıp bir müzik aleti satın alarak bu işe başladığından bahsetti. 
Gece boyunca eğlencenin temposunun bir an bile düşmediği özel konser, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Misafirlerin Majid Al Mohandes şarkılarıyla çok eğlendiği gözlerden kaçmayan bir detaydı. 

Güncelleme Tarihi: 28 Ocak 2016, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474