banner564

Başarılılar ödüllerini aldı

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Breathe Right ödülleri verildi

Başarılılar ödüllerini aldı
banner598

 Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Breathe Right ödülleri dün düzenlenen törenle verildi. 

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından 11. haftanın antrenörü seçilen Esentepe Teknik Direktörü Necati Tilki, haftanın futbolcusu seçilen Gönyeli futbolcusu Raif Selden,  haftanın genç yeteneği seçilen Merit ALsancak Yeşilova, U-21 futbolcusu Mustafa Salk ve haftanın hakemi seçilen Fehim Dayı ödüllerini dün aldı. 

Necati Tilki ödülünü Özler’den aldı
Takımını Çetinkaya karşılaşmasına iyi hazırlayan Necati Tilki, sekiz hafta sonra gelen galibiyetin mimarı oldu. Necati Tilki ödülünü İpekay Ltd. direktörü Mehmet Özler’den aldı.

Raif’e ödülünü Erdinç verdi
Son iki haftayı galibiyetle kapatan Gönyeli’de tecrübeli isim Raif Selden, performansı ile ön plana çıkan isim oldu. Raif’e ödülünü, İpekay Ltd. satış ve pazarlama müdürü Ayten Erdinç verdi. 

Fehim Dayı  ödülünü Özler’den aldı
Doksan dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisindeki verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu da iyi koruyan Fehim Dayı, on birinci hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti. Dayı ödülünü İpekay Ltd. direktörü Mehmet Özler’den aldı.

Mustafa Salk’a ödülünü Erdinç verdi
Merit Alsancak Yeşilova’nın genç oyuncusu Mustafa, Gençlik Gücü karşılaşmasındaki performansı ile ön plana çıkan isim oldu. Mustafa’ya ödülünü İpekay Ltd. satış ve pazarlama müdürü Ayten Erdinç verdi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474