banner564

LTB’nin 4’üncü engelsiz sanat gecesi gerçekleştirildi

Gönüllerde taht kurdular 

LTB’nin 4’üncü engelsiz sanat gecesi gerçekleştirildi
banner598

Lefkoşa Türk Belediyesinin (LTB) her yıl geleneksel olarak düzenlediği Engelsiz Sanat Gecesi’nin dördüncüsü Yakın Doğu Üniversitesi’nde (YDÜ) gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu gecede etkinliğe katılan gençler gösterileri ile ayakta alkışlandı.
LTB Başkanı Mehmet Harmancı, gecede yaptığı konuşmada, LTB’nin gönüllü gençlerden oluşan  Gençlik Meclisi’ne sahip olmasının önemine dikkat çekerek, bu gibi günlerde belediyelerin görevinin bildiri yayınlamak değil icraat yapmak olduğunu söyledi. 
Harmancı, “Ne mutlu ki,  bir olan otobüsümüzü özel araç servisi ile birlikte 3 adete çıkardık. Böylelikle ulaşım yönünden LTB önemli bir boyut atlamış oldu” dedi.  
Sadece ulaşım alanında değil, LTB Engelsiz Dans Grubu gibi sosyal yaşama katılımı da özendirici bir çok uygulamalarda bulunduklarını kaydeden Harmancı,  KİKEV vasıtası ile 30 LTB personelinin işaret dili eğitimi aldığını belirtti. 
Harmancı, KİKEV aracılığıyla eğitim alan bir personelin işaret dili ile yurttaşlara hizmet verir noktaya geldiğini,  LTB’nin haberlerini işitme engelli yurttaşların anlayabileceği  şekilde servis ettiğini kaydetti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473