banner564

Başarılılar onurlandırıldı

Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Nivea Men ödülleri verildi

Başarılılar onurlandırıldı
banner598

 Diyalog Gazetesi ile İpekay iş birliğinde organize edilen Nivea Men ödülleri dün düzenlenen törenle verildi. 

Diyalog Gazetesi Spor Servisi tarafından onuncu haftanın antrenörü seçilen Çetinkaya Teknik Direktörü Mehmet Bolkan, haftanın futbolcusu seçilen Çetinkaya futbolcusu Mustafa Yaşinses, haftanın genç yeteneği seçilen Küçük Kaymaklı U21 futbolcusu Mehmet Öztürk ve haftanın hakemi seçilen Hakan Muhtaroğlu ödüllerini düzenlenen törende aldı. 

Bolkan ödülünü Özler’den aldı
Takımını zor süreçten kurtarmak için kolları sıvayan tecrübeli çalıştırıcı, Doğan Türk Birliği maçına oyuncularını iyi hazırlayarak alınan galibiyetin mimarı oldu. Mehmet Bolkan’a ödülünü İpekay Direktörü Mehmet Özler verdi.

Hakan Muhtaroğlu ödülünü Erdinç’ten aldı
Düzkaya- Gençlik Gücü arasında oynanan karşılaşmada Doksan dakika boyunca yardımcıları ile uyumu oldukça iyiydi. Görev paylaşımındaki dengeyi ve saha içerisindeki verdiği kararlarla birlikte, oyuncularla olan diyaloğu da iyi koruyan Hakan Muhtaroğlu, onuncu hafta karşılaşmasında başarılı bir maç yönetti. Muhtaroğlu’na ödülü İpekay Genel Müdürü Ayten Erdinç tarafından verildi.

Mustafa Yaşınses’e ödülünü Özler verdi
Çetinkaya ligdeki ilk galibiyetini Doğan Türk Birliği karşısında alırken, takımın yıldız ismi Mustafa Yaşınses hat-trick yaparak maçın adamı oldu. Genç oyuncuya ödülünü İpekay Direktörü Mehmet Özler verdi.

Öztürk ödülünü elden aldı
Küçük Kaymaklı’da ilk kez A takımda forma şansı bulan Mehmet Öztürk verilen görevi yerine getirerek gelecek için umut vaat etti. Takım içindeki uyumu ve oyundaki çevikliği ile herkesin dikkatini çekti. Öztürk okul sınavları nedeniyle katılamadığı ödül töreninde ödülünü elden aldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473