banner564

Başarının sırrını anlattılar

Hentbol büyük erkekler ligi şampiyonu DAÜ’nün oyuncuları önemli açıklamalarda bulundu

Başarının sırrını anlattılar
banner598
Süleyman REBGE
Doğu Akdeniz Üniversitesi Erkek Hentbol Takımı bu sezon kazandıkları üç kupa ile büyük başarıya imza attılar. DAÜ Hentbol Takımı oyuncularından Samet Kösetürk, Ahmet Evlat, Ahmet Beyaz ve Özgün Aydıntan duygularını Diyalog Spor’a anlattı.

Samet Kösetürk
Tüm takım arkadaşlarımı tebrik ederim. Başta Rektörümüz Prof. Nejdet Osam, Spor İşleri Müdürümüz Cemal Konnolu, Antrenörümüz Bahadır Ayhan’a ve bizi destekleyen herkese teşekkür ederim. Lige Derviş Mişon Kupası’nı alarak iyi bir başlangıç yaptık ve sezona iyi hazirlandık. Takıma katılan yeni arkadaşlarla da ekibimiz daha da güçlendi.Bunların neticesinde de sezonu 3 kupa tamamlayarak başarılı bir sezonu geride bıraktık.

Ahmet Evlat
Sezon başı iyi hazırlandık ve yaptığımız transferler ile takımın gücünü artırdık. İlk hedefimiz olan Derviş Mişon Turnıvasını kazanmamız bizim açısından ekstra moral oldu. Bu sezon hedefimiz olan 4 kupanın 3’ünü aldık.Yalnızca KTSY’de kupasını kaybettik. Her şeye rağmen sezonu 3 kupa ile tamamladık ve başarılı olduk.

Ahmet Beyaz
Sezon başından beri hedefimiz 4 kupayı da almaktı. Bu yüzden çok ciddi bir şekilde çalıştık ve hedefimize ulaştık. Bu başarıda ki en büyük etkenlerden biri takımda ki arkadaşlık olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda antrenörümüzün bize inancı,otoritesi ve takımda ki tecrübeli ve genç oyuncuların uyumu bizi durdurulmaz bir takım yaptı. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ederim.

Özgün Aydıntan
Sezona başlarken iyi bir takım olmayı başardık ve daha sonra iyi bir aile olduk.Tüm maçları kazanmak için hırslı ve azimli çıktık. Kendimize güvenimiz tamdı.Sahada 7 kişi çıktık fakat saha kenarında 7 tane kurtarıcımız vardı.Tek bir yürek olmayı başardık ve amacımıza ulaştık.Emeklerimizin ve alın terimizin katkısı büyük.

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2017, 11:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474