banner564

 Batıdakiler puana hasret

Süper Ligde Binatlı, Baf Ülkü Yurdu ve Lefke takımları son 2 haftayı puan alamadan kapadı

 Batıdakiler puana hasret
banner598

 Abdullah ZAİFOĞLU

Batı Bölgesinin Süper Ligde mücadele eden Binatlı, Baf Ülkü Yurdu ve Lefke takımları son 2 haftada puan alamadı.

Baf Ülkü Yurdu sezonun ilk yarsında yakaladığı çıkışını ikinci yarıda neredeyse ters çevirdi. İlk yarının son maçı ile birlikte geride kalan 8 maçta sadece 3 beraberlik alabildi. Aldığı kötü sonuçlardan sonra 27 puanla kendini play-out potasında buldu. Bundan sonra oynayacağı maçlarda çok zor geçecek gibi. Kalan 8 maçın sadece 3 tanesini kendi evinde, 5 tanesini de deplasmanda oynayacak. Son oynadığı 2 maçta Esentepe’ye 2-0 ve kendi evinde G. Gücü’ne de 5-3 mağlup olarak puan alamadı.

Binatlı takımı da büyük bir düşüş içinde. Ligin ikinci yarısında oynadığı 7 maçtan sadece 1 galibiyet ve 1 beraberlikle 4 puan alabildi. Özellikle kendi rakipleri ile evinde oynadığı maçları kaybederek büyük bir avantajı kaybetti.  Bu haftaya kadar topladığı 18 puanla play-out potasında yer alıyor. Kalan 8 maçın 5 tanesini kendi evinde, 3 tanesini de deplasmanda oynayacak. Haftalardır play-out potasında kalan Binatlı son 2 maçında kendi evinde K.Kaymaklı’ya 2-1 ve deplasmanda Merit Alsancak Yeşilova’ya  3-1 mağlup oldu. 
  
Lefke diğer 2 takıma göre daha iyi durumda. Topladığı 34 puanla orta sıralarda yer almasına rağmen herhangi bir play-out tehlikesi yaşamamak için daha kazanması gereken puanlar var. Lefke de son 2 maçında puanla tanışamadı. Deplasmanda Çetinkaya’ya 1-0 ve kendi evinde oynaması gereken ancak cezası nedeni ile Güzelyurt’ta oynanan maçta Yenicami’ye 3-0 mağlup oldu. Kalan 8 maçın 4 tanesini kendi evinde, 4 tanesini de deplasmanda oynayacak.

Kalan maçlar:
Baf Ülkü Yurdu: Girne Halk Evi (d), Yenicami (y), Doğan Türk Birliği (d), Lefke (d), Mağusa Türk Gücü (y) Cihangir (d), K. Kaymaklı (y), Merit Alsancak Yeşilova (d)
Binatlı: Çetinkaya (y), T. Ocağı (d), Lefke (y), Gönyeli (y), G. Birliği (d), Esentepe (y), G. Gücü (d), Girne Halk Evi (y)  
Lefke:  T. Ocağı (d) Doğan Türk Birliği (y) Binatlı (d) Baf Ülkü Yurdu (y), Gönyeli (d), Mağusa Türk Gücü (y), G. Birliği (d), Cihangir (y) 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474