banner564

Belçika’nın dünyaca ünlü markası La Lorraine Kuzey Kıbrıs’ta satışa sunuldu

Hamurunda tutku var 

Belçika’nın dünyaca ünlü markası La Lorraine Kuzey Kıbrıs’ta satışa sunuldu
banner598

 Belçika’nın dünyaca ünlü markası La Lorraine, Yüksekbaş Gıda güvencesiyle artık Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti piyasısında. 

La Lorraine Unlu Mamuller Grubu,  şirket ve ürün tanıtım lansmanını Yüksekbaş Gıda ile birlikte geçtiğimiz Cuma akşamı Merit Royal Premium Otel Diamond Salonu’nda gerçekleştirdi. Etkinliğe turizm sektörünün önde gelen isimleri de katıldı.
Etkinlikte konuşan La Lorraine Türkiye Pazarlama Müdürü Can Karakuş, “Sloganımız ‘hamurunda tutku var’. Hamurumuzdaki bu tutku, 80 senelik adanmışlık ve uzmanlığa dayanıyor. Kuzey Kıbrıs’ta tüketicilerimizi, gerçek tat ve kaliteye sahip ürünlerimizi denetimleyerek tutkumuza ortak olmaya davet ediyoruz” dedi.
Karakuş, sözlerine şöyle devam etti: 
“Türkiye pazarına bakıldığında gıdanın büyük bir pazar olduğunu görüyoruz. Gıdanın içerisinde unlu mamuller çok önemli bir yere sahip. Kişi başı 200 kg. unlu mamuller tüketiminin 180 kg.’ını ekmek oluşturuyor ve bu Türkiye’yi dünyada birinci sıraya taşımış durumda. Dolayısıyla pazarın büyüklüğü bu yatırımı yapmamızdaki en büyük faktör. Biz bu ortamda deneyimlerimizden ve bilgi birikimimizden yola çıkarak geniş ürün gamımız ve bizi özel kılan ürün kalitemiz ile doğru zamanda doğru yerde Türk tüketicisi ile buluştuk. Türkiye pazarına adım attığımız 2013 senesinden bu yana hedefimiz sektöre öncülük ederek pazarı geliştirmek ve büyütmek. Sırada Kuzey Kıbrıs pazarı var. Kuzey Kıbrıs, turizm potansiyeli açısından bizim için önemli bir pazar. Buradaki HORECA müşterilerimizin ve nihai tüketicilerimizin beklentilerini daha doğru anlayarak unlu mamullerde beğenilen ve lider marka olmak için çalışmalara başladık.”

La Lorraine, 80’inci yılında 
Unlu mamul, pasta ve fırıncılık sektöründe yüzde yüz Belçika sermayeli bir aile işletmesi olarak 80 yıldır aynı alanda faaliyet gösteren La Lorraine Unlu Mamuller Grubu’nun dünya genelinde 9 u Belçika’da olmak üzere, Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Polonya’da birer adet toplamda 12 üretim tesisi bulunuyor.
Dünya genelinde 1 milyar Euro hedefine koşan La Lorraine’in 13. tesisi ise Türkiye’de Manisa’da bulunuyor.
Manisa OSB’de 40 dönüm arazi üzerinde 20.000m2 kapalı alan olarak inşa edilen ve ileri teknolojiden faydalanılarak hayata geçirilen tesis tüm grubun üretim tesisleri içerisinde de en gözde fabrika olma özelliğini taşıyor.
Pazarda planlı ve istikrarlı bir büyüme sağlayan La Lorraine, 2018 yılı için 20 milyon Euro daha yatırım yapma kararı aldı.
Bu arada Merit Royal Premium Otel Diamond Salonu’nda yapılan etkinlikte ülkemizin başarılı sanatçıları Nejla Aykılıç ve Ahmet Sönmezler şarkılar söyledi. Sanatçıların şarkıları geceye ayrı bir renk kattı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474