banner564

“HP’ye destek hızla artıyor”

Özersay, “Halk arasında karma oy düşünenler, güçlü bir iktidar için mührün önemini kavramış durumda” dedi

 “HP’ye destek  hızla artıyor”
banner598
Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, Halkın Partisi’ne “hızla artan çok güçlü bir destek” olduğu inancını ifade ederek, “Halk arasında karma oy düşünenler, güçlü bir iktidar için mühürün önemini kavramış durumda” dedi. 
Özersay, halkın cesaretinin statükoyu çatırdatacağına inanç belirterek, “Artık herkes 7 Ocak ertesinde UBP ve DP’nin hükümette yer alamayacağını biliyor, kimseyi baskı yahut ima ile korkutamıyorlar. Artık herkes her şeyin farkındadır” ifadelerini kullandı. 
Halka çağrıda bulunan Özersay “siz kimi desteklerseniz güçlü olan ve kazanacak olan aslında odur. Birilerinin kendilerini güçlü göstermeye çalışmasının bir önemi yoktur, sakın buna inanıp da sizi yönlendirmeye çalışanlara kanmayın” şeklinde konuştu. 
Güzelyurt’u ziyaret eden Halkın Partisi Güzelyurt ve Lefke milletvekili adayları, Genel Başkan Özersay ile beraber devlet dairelerini ziyaret ederek, çalışanlarla bir araya geldi. 

“Halkın iradesine güveniyoruz” 
HP milletvekili adaylarının Güzelyurt ziyaretleri sırasında vatandaşlarla bir araya gelen Özersay “Halkın iradesi farklı dönemlerde etki altına alınarak yönlendirilmeye çalışılıyor. Ancak bu her dönem daha da bir azalıyor. Çünkü şimdi özellikle sosyal medya üzerinden binlerce seçmene ulaşmak, karşılıklı tartışma yapmak ve gençlerin sorularını dinleyerek cevap vermek daha bir mümkün. Özetle kimsenin halkı kandırmaya çalışmasına gerek yok, çünkü insanımız her şeyi görüyor, duyuyor, okuyor. Biz Halkın Partisi olarak halkın iradesine güveniyoruz. Değişimi getirecek olan toplumsal özgüven ve cesarettir” dedi. 
Halkın Partisi’nin 2016 yılının Ocak ayında kuruldu kurulalı köy köy, bölge bölge ziyaretlerde bulunduğunu anımsatan Özersay, “İzlenimlerimiz, halk iradesinin bu statükoyu çatırdatacağı yönündedir. Özetle halka güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2018, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474