banner564

Birinci Lig sıkıntılı 

Birinci Lig’de henüz başkan seçemeyen iki kulübün olması ligin nasıl olacağı konusunda belirsizliğe neden oluyor

Birinci Lig sıkıntılı 
banner598

 Abdullah ZAİFOĞLU

Doğancı, Akova ve Çanakkele’de belirsizlik devam ediyor.
K-Pet Birinci Lig’de 2019-20 sezonunda mücadele edecek olan 16 takım biten sezon sonunda belli oldu.
 Ancak 2019/2020 sezonu için takımlarımız hazırlıklarına haftalar önce başlarken bazı takımlarımız henüz daha sezon dahi açmadılar. Ligde mücadele edecek 16 takımdan 3 tanesi henüz daha ne kulüp başkanını ne de teknik adamını belirledi.
 Özellikle Akova ve Doğancı takımlarındaki belirsizlik devam ediyor. Çanakkale takımında bu 2 takımımıza oranla az da olsa daha hareketli bir durum var. 
 Lig fikstürünün çekilmesine 10 gün kalmasına rağmen bazı takımlarımızdaki belirsizliğin devam etmesi halinde fikstür çekiminin de nasıl yapılacağı merak konusu olacak. Lige katılamazlarsa Birinci Lig 13 takımla mı devam edecek, küme düşecek takım sayısı ne olacak gibi sorunları da beraberinde getirecek. Tabi ki tüm bunlara Futbol Federasyonu karar verecek.
 Şu ana kadar bu 3 takım dışında kalan diğer takımlar teknik adamlarını belirlediler. Bazı takımlarımız 2018-19 sezonunu tamamladığı teknik adamla yola devam ederken bazıları yeni teknik adamlarla 2019-2020 sezonuna başladılar. 
 Sadece Yalova, B.Bağcıl, Lapta, Görneç ve Esentepe takımları aynı teknik adamla bu sezona başladı. Girne Halk Evi, Ozanköy, G.Birliği, Dörtyol, Dumlupınar, Mesarya, Karşıyaka ve M.Menekşe takımları yeni teknik adamlarla bu sezona başladılar.

Takımlar ve teknik adamları.  
1-Yalova: Erhan Arıtan
2-B.Bağcıl: Yüksel Tok
3-Lapta: Devrim İzge
4-Esentepe: Hüseyin Çağer
5-Görneç: Erol Çağaloğlu
6-Girne Halk Evi: Mustafa Özarabacı
7-Ozanköy: Okan Atav
8-G.Birliği: Hasan Topaloğlu
9-Dörtyol: Batu Seyis
10-Dumlupınar: Sedat Devecioğlu
11-Mesarya: Nazım Aktunç
12-Karşıyaka: Bayram Paşaoğlu
13-M.Menekşe: Ufuk Fırat 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473