banner564

Bursa’da KKTC sporcuları esti

Bursa’da düzenlenen atıcılık müsabakalarında KKTC’li sporcular başarılı dereceler aldı

Bursa’da KKTC sporcuları esti
banner598
Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan Skeet Federasyon Kupası, 7 Nisan akşamı hayatını kaybeden Federasyon Başkanı Mehmet Bülent Torpil adına düzenlendi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Trap ve Skeet Atış Poligonu’nda düzenlenen müsabakaya 15 Türkiye ilinin yanı sıra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden atıcıların da katıldığı müsabakalarda 105 sporcu atış yaptı.
23 Nisan Cumartesi günü başlayan mücadeleler sonucu; Bireysel kategorilerde atıcı sporcularımız başarılı atışları ile final serilerinde yer almışlardır. Büyük Erkekler kategorisi Final serilerinde yer alan atıcılarımızdan Salahi Zaimoğlu birinci, Ali Somuncu beşinci ve Salih Oday altıncı olarak finali tamamlamışlardır. Ayrıca, genç atıcı sporcularımızdan Derken Örü final serisinde yer almış ve müsabakayı ikinci olarak tamamlayarak, gurur kaynağımız oldular.
 
Ayrıca, Türkiye takımlarında yarışan KKTC’li atıcılarımızdan Neşe Tunçalın ise Skeet Büyük Bayanlar Kategorisi’nde Türkiye ikincisi oldu.
Gençlerde ise, Ali Çeler üçüncü, Salih Hafız ise dördüncü gelerek gurur kaynağımız olmuşlardır. 
 
Yiğitcan “sporcuların teşvik edilmesi gerekir”  
Atıcılık Federasyonu Başkanı Türker Yiğitcan, Türkiye’de elde ettikleri başarıdan dolayı sporcuları kutlayarak büyük gurur yaşadıklarını söyledi.
Yiğitcan “sporcularımız bu yarışmalarda başarılı olmuşlardır. Katkı konusunda girişim yaparak onların teşvik edilmesini sağlayacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2016, 10:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473