banner564

Çalışmalar aktarıldı

KTSYD Yönetim Kurulu, Cumhuriyet Meclisi başkanı Teberrüken Uluçay’ı ziyaret etti

Çalışmalar aktarıldı
banner598

  Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, Çelen Oben Başkanlığındaki Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Yönetim Kurulunu kabul etti.

Meclis Şeref salonunda gerçekleşen kabulde söz alan KTSYD Başkanı Çelen Oben, Meclisin yeni dönemi için hayırlı olması dileklerini iletti ve Başkan Uluçay’a görevinde başarılar diledi.

Oben: Sporun ileriye gitmesi için uğraşıyoruz
KTSYD’nin 35 yıllık hayatında Kıbrıs Türk sporunu ileriye götürmek için uğraş verdiğini ifade eden Oben, bu bağlamda Meclis’ten geçecek spor ile ilgili yasa çalışmalarında üzerlerine düşen katkıyı yapmaya hazır olduklarını belirtti.

Uluçay: Meclis olarak gereken destek verilecek
Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay da konuşmasında Kıbrıs Türk sporunun gelişmesi için ellerinden gelen katkıyı yeni dönemde de sürdüreceklerini belirtti.
Uluçay, ülke gençliğinin önünün açılması ve spor ambargosunun kalkması adına yapılacak faaliyetlerin ön planda olması için Meclis olarak destek vereceklerini söyledi.
Yapılacak olan bu çalışmalarda Spor Yazarları ile işbirliği içerisinde olacaklarına vurgu yapan Uluçay, Derneğe çalışmalarında başarılar diledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473