banner564

Çalışmalar sürüyor

Mormenekşe, Cemal Balses Stadı, yeni sezona hazırlanıyor

Çalışmalar sürüyor
banner598
Spor Dairesi Müdürlüğü, yeni futbol sezonu öncesinde bünyesinde barındırdığı sahalardaki sorunları gidermek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Dipkarpaz’dan Lefke’ye kadar sorunlu bulunan sahalara müdahalelerini sürdüren Spor Dairesi Müdürlüğü, bir süreden beridir saha zemininde sıkıntılar gözlemlenen Mormenekşe Cemal Balses Stadı’na da müdahalede bulunarak, saha zeminin düzeltilmesi için çalışma başlattı.
Spor Dairesi Plan, Proje ve Tesis Sorumlusu Barış Uyaroğlu nezaretinde ve Mağusa Bölgesi Sorumlusu Kemal Mahirel’in de denetiminde gerçekleştirilen çalışmalarda, Mormenekşe Cemal Balses Stadı’na kum ve gübre karışımından oluşan kapak malzemesi serilmeye başlandı.

Cahitoğlu: Saha yeni sezona yetişecek
Ülkedeki birçok sahada var olan sıkıntıları gidermek için çok yönlü ve hummalı bir çalışma sürdürdüklerini anlatan Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu, sahalarda var olan sorunları asgariye indirmek için çaba sarf ettiklerini açıkladı. Yeni sezon öncesi Lapta Şehit Şevket Kadir Stadı ve Cihangir Stadı’nın hazır duruma gelmek üzere olduğunu ifade eden Cahitoğlu, diğer sahalardaki sorunların da giderilmek üzere olduğunu belirtti. 

Yapılan çalışmalarla sıkıntılar aşılacak
Mormenekşe Cemal Balses Stadı’nda geçtiğimiz sezondan kalma sıkıntıların olduğunu söyleyen Cahitoğlu, yapılan çalışmalarla bu sorunların ortadan kalkacağını da sözlerine ekledi. Mormenekşe Cemal Balses Stadı’ndaki çalışmalar sebebiyle Mormenekşe takımının yeni sezon çalışmalarını Doğu Akdeniz Üniversitesi’ndeki tesislerde sürdüreceğini de açıklayan Cahitoğlu, gerekli izinlerin alındığını ve Mormenekşe takımının bir sorun yaşamayacağını da açıkladı.

Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 08:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473