banner564

Canova: Turnuvaya hazırız

Milli Takım Teknik Direktörü, yarın başlayacak olan CONIFA 2017’ye konsantre olduklarını belirtti

 Canova: Turnuvaya hazırız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Milli Takım Teknik Direktörü Fırat Canova yarın başlayacak olan CONIFA 2017’ye hazır olduklarını belirtti. Turnuvanın ülke için önemli bir sınav olduğunu belirten Canova, herkesin üzerine düşen görevi fazlasıyla ülke adına yapması gerektiğini söyledi.

Grubun zorluğunu biliyoruz
Karpatalja, South Ossetia ve Abhazya ile aynı grupta olduklarını belirten Fırat Canova zor bir grupta mücadele edeceklerini söyledi. Grupta Karpatalja’nın tam bir kapalı kutu olduğunu belirten Fırat Canova ilk maçın bu takımla olmasının ise maçı daha zor bir noktaya getireceğini söyledi. South Ossetia ve Abhazia’yı incelediklerini ve bilgi aldıklarını söyleyen Milli Takım Teknik Direktörü Fırat Canova, Pazar akşamı başlayacakları turnuvaya iyi bir sonuçla start vermek istediklerini aktardı.

Hedef ve düşüncemiz bellidir
Takım olarak hedef ve düşüncelerinin net olduğunu bununda final oynayıp şampiyonluk olduğunu söyleyen Fırat Canova, esas konunun ise ülkede Milli Takım dışında turnuvaya kimlerin hazır olduğunu ve düşüncelerinin önemine dikkat çekti. Bu dönemde her bireyin düşüncesinin önemli olduğunu söyleyen Canova, böylesi bir organizasyona herkesin sahip çıkması gerektiğini aktardı. Teknik heyet ve oyuncu grubunun bu turnuvada şampiyonluk istediğine vurgu yapan Fırat Canova, KKTC halkının ise hedeflerinin önemli olduğunu ve bu turnuva için birey ve kesimlerin ne kadar çalıştığını önemli olduğunu vurguladı.

Kadro değişimi kaçınılmaz oldu
Bir aydan fazla bir süredir çalışma yaptıklarını söyleyen Milli Takım Teknik Direktörü Fırat Canova, Londra kampında daha fazla takım olma imkanı sağladıklarını söyledi. Oyuncu grubunun uzun ve yorucu bir ligi geride bıraktığını aktaran Canova, fiziksel olarak sıkıntı duydukları oyunculara ise gerekli desteği ve ayarlamayı yaptıklarını söyledi. Bu nedenle Kenan, Esin ve Mehmet Kaygısız’ı tüm şartları zorlamalarına rağmen aralarında tutamadıklarını söyleyen Canova, sağlık açısından ilerleyen dönemde sıkıntı yaşamamaları adına revizyona gittiklerini söyledi. Milli Takım kadrosu adına 40-45 kişilik oyuncu grubunun var olduğunu belirten Canova, seçtikleri ve belirledikleri 23 kişilik oyuncu grubu ile hazır olduklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2017, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473