banner564

“Çekişmeli bir ilk devre oldu”

Gençler Birliği’nde başarılı bir devre geçiren Şenol ilk devrede takım olarak istikrarsız olduklarını söyledi

“Çekişmeli bir ilk devre oldu”
banner598
Süleyman REBGE
K-Pet Süper Lig takımlarından Gençler Birliği’nin başarılı oyuncusu Şenol Şöför Süper Lig’in ilk yarısını değerlendirdi. Şenol Ligin ilk yarı itibari ile çekişmeli geçtiğini söyledi.

“Bizim için ilk devre istikrarsız geçti”
Gençler Birliği olarak sezonun ilk yarısı için düşüncelerini aktaran Şenol kendileri açısından ligin ilk yarısı istikrarsız geçtiğini ve istediklerini noktada ilk devreyi bitiremediklerini söyledi. Basit puan kayıpları yaptıklarını ve bunları yapmamaları durumunda daha yukarlarda olabileceklerini söyleyen Şenol ligin ise çekişmeli geçtiğini aynı zamanda alt sıraların üst sıralardaki takımları sürekli kovaladığını bu yüzden zevkli bir ilk devre olduğunu söyledi.

“İlk devre elimden geleni yaptım”
Kendisi için ligin ilk devresinin iyi başladığını ve kendisini güçlü hissedere devam ettiğini fakat geçirdiği talihsiz sakatlık yüzünden 5-6 hafta sakat sakat oynadığını söyledi. Takımı adına ilk devre elinden geleni yaptığını söyleyen Şenol ikinci yarıdan ise umutlu konuştu. Şenol” İkinci devrenin öncelikle sakatlıklarda uzak geçmesini dilerim. Kendim adıma performansımın daha da yükseleceğine inanırım bunun için iyi çalışacağım. Takım olarak da iyi çalışarak ve iyi konsantre olarak istediğimiz yerlere geleceğimize inanıyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2017, 09:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474