banner564

Üst düzey katılım olacak

KKTC Hollanda’daki uluslararası fuarda temsil edilecek

Üst düzey katılım olacak
banner598
Turizm ve Çevre Bakanlığı, yurt dışı turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları kapsamında 2017’nin ilk turizm fuarı olan “Vakantiebeurs 2017”de temsil ediliyor.
Hollanda’nın Utrecht kentinde bu yıl 47’nci kez düzenlenecek “2017 Uluslararası Vakantiebeurs Utrecht Turizm ve Rekreasyon Fuarı” 10-15 Ocak tarihleri arasında gerçekleşiyor. Fuara Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’da katılıyor.
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, KKTC’nin önde gelen turizm pazarlarından Hollanda ile turizm ilişkilerinin geliştirilmesi açısından önem taşıyan fuara, sektör temsilcileri ve basın mensupları da katılıyor.
KKTC’nin dünya turizm arenasında görücüye çıkacağı fuarda Özel Kalem Müdürü Kazım Türkan, Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Müdürü İpek Tüccaroğlu ve Basın Danışmanı Kemal Öneren de hazır bulunacak, ayrıca Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Şube Amiri Mustafa Köprülü ve Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Memuru Ece Karabatak da fuar süresince görev alacak.
KITSAB ve KITOB başta olmak üzere bir çok sektör temsilcisi de fuar süresince Kuzey Kıbrıs standını ziyaret edecek ziyaretçilere ülke hakkında tanıtıcı bilgiler verecek.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2017, 08:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474