banner564

Kostakis’e sert cevap

Hasan Sertoğlu, KOP ile ilgili üyelik başvurusundan önce yapılması gerekenler olduğunu vurguladı

Kostakis’e sert cevap
banner598
Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu KOP Başkanı Kostakis Koutsokoumnis’in üyelik müracaatı beklediklerine yönelik açıklamalarına yanıt verdi.
Sertoğlu’nun “Kıbrıs futbolunun birleştirilmesi” için FIFA himayesinde, KTFF ile KOP arasında imzalanan anlaşmanın hayata geçirilmesine yönelik bir adım olarak, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu’nun, KOP’a katılım başvurusu yapmasının beklendiğini söyleyen Kutsokumnis’in açıklamalarına yanıtı sert oldu. 

Neyin altına imza attığımızı çok iyi biliyoruz
Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği’nin Konferans Salonu’ndaki B-C Lisan Antrenör Yenileme Semineri’nde bu sabah konu ile ilgili olarak söz alan KTFF Başkanı “Biz Zürih’te neyin altına imza attığımızı çok iyi biliyoruz, KOP önce kendi üzerine düşeni yapsın, sonra biz üzerimize düşeni yerine getiririz” diye konuştu. 

Kendi üzerine düşeni yapsın
Hasan Sertoğlu üyelik başvurusuyla ilgili olarak başvurudan önce yapılması gerekenler olduğunu belirterek KOP başkanının önce kendi üzerine düşeni yapmasını istedi. KOP Başkanı Kostaskis Kutsokumnis, Zürih’te iki tarafın altına imza koyduğu geçici anlaşma taslak metniyle ilgili, askıda olan noktanın daha ileri müzakere değil, “KTFF’nin, KOP üyesi haline gelmesi” olduğuna vurgu yapmıştı. 

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2014, 08:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473