banner564

Cihangir’de kritik randevu

Süper Lig’de rakipleri ile arayı açan Yenicami’yi Cihangir deplasmanında zor bir maç bekliyor

Cihangir’de kritik randevu
banner598
Hamit SAKALLI
K-PET Süper Lig’in 14. haftasında karşı karşıya gelecek olan Cihangir ile Yenicami arasındaki mücadele nefesleri kesecek. Lig lideri Yenicami, 3 haftalık galibiyet serisi yakalayan ve son olarak derbiden de kazanarak çıkan formda Cihangir’e konuk olacak. Cihangir ile Yenicami arasındaki bu karşılaşma 24 Aralık Cumartesi saat 14.30’da Cihangir Stadı’nda oynanacak.

“Kazanmak istiyoruz”
Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, Yenicami ile oynayacakları zorlu karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunarak kazanmak istediklerini ifade etti. Davulcu, Yenicami’nin gücünün farkında olduklarını, rakiplerinin her hattının kaliteli ayaklardan oluştuğunu ve ligin en kompakt takımıyla karşılaşacaklarını ancak Cihangir’in kadrosunun yeni kurulmasına rağmen adaptasyon sorununu çabuk atlatıp etkili bir futbol ortaya koyduğunu söyledi. Davulcu, kendi saha ve seyirci avantajlarını kullanıp mutlaka kazanacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

“Lige yeniden heyecan getireceğiz”
Toygar Davulcu, Cihangir’in Yenicami karşısında kaybetmesi durumunda ligin ilk yarı tamamlanmadan bitmiş olacağını ve birçok takımın ikinci yarı başlamadan havlu atacağını ifade etti. Davulcu, yarışın bitmesi halinde gazetelerin, televizyon kanallarının ve tribünlerin futbolseverleri kaybedeceğini söylerken lige yeniden heyecan gelmesi ile birlikte boşalan tribünlerin yeniden dolacağına inandığını belirtti. Davulcu, Yenicami karşılaşmasına bu bilinçle hazırlandıklarını ve hem Cihangir hem de lige yeniden heyecan gelmesi adına kazanacaklarına inandığını sözlerine ekledi. Toygar Davulcu, 5 idmanla hazırlığını yaptıkları Yenicami karşılaşmasında eksikleri bulunmadığını ancak Ali ve Halil Turan’ın iğneyle sahaya çıkabileceklerini söyledi.

“İstikrarımızı devam ettireceğiz”
Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, deplasmanda oynayacakları zorlu Cihangir karşılaşmasından önce yaptığı açıklamalarda haftalardır süren istikrarlarını devam ettireceklerini ve sahadan galip ayrılacaklarını söyledi. Devecioğlu, Cihangir’in ortaya koyduğu futbola ve mücadeleye saygı duyduklarını ancak sahaya kazanmak için çıkacaklarını ifade ederken kazanmaları halinde lig için büyük bir avantaj elde edeceklerinin farkında olduklarını da sözlerine ekledi. Devecioğlu, Cihangir karşısında herhangi bir eksikleri bulunmadığını ve iyi hazırlandıkları bu deplasmandan galibiyet çıkaracaklarına inandığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2016, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473