banner564

Şiirler renk kattı

CTP’nin 46. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Naci Talat Vakfı’nda etkinlik gerçekleştirildi

Şiirler renk kattı
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi’nin, “Yüreğin solunda, barışın yolunda” sloganı ile kutlanan 46’ncı kuruluş yıldönümünün etkinlikleri, önceki akşam, Naci Talat Vakfı’nda gerçekleştirilen “Müzik ve Şiirle 46. Yıl” adlı etkinlikle devam etti. CTP’den yapılan açıklamaya göre, gecede Serkan Soyalan’ın şiirleri eşliğinde Hüseyin Olgaçer, Necla Egemen ve Melisa Basrioğlu’nun müzik dinletisi yer aldı.
Gecede partiye yıllarca emeği geçmiş kişiler sahneye davet edilerek kendilerine kırmızı karanfil takdim edildi. 

CTP Girne İlçesi: Kentin sorunlarına konsantre olun
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Girne İlçesi, Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’ye “kalan bir buçuk yıllık görev sürenizde kentin sorunlarına konsantre olun” çağrısı yaptı.
Girne İlçe Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kale Kişi, Girne’deki sorunlarla ilgili yayınladıkları basın bildirisine Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü’nün verdiği yanıtla ilgili yazılı açıklama yaptı. “Bildiriye uzun uzadıya cevap verdiği için Belediye Başkanına teşekkür ederiz” diyen Kişi, “Cevabi bildirinin ilçe yönetim kurulumuzun tespitlerini doğrular nitelikte olduğunu görmekten mutluyuz. Sayın Güngördü kentte aldığı, almakta olduğu ve almayı düşündüğü palyatif tedbirleri uzun uzadıya anlatmış, kentin geneline dair hiçbir vizyonu olmadığını bir kez daha kanıtlamıştır” ifadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2016, 08:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473