banner564

"Daha güçlüyüz"

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Luiz'in takımdan ayrılacak olmasından memnun

banner598
Chelsea menajeri Jose Mourinho, rekor bedelle takımdan ayrılarak PSG'ye transfer olan David Luiz için yorumda bulundu.
3,5 yıldır Chelsea forması giyen Brezilyalı savunma oyuncusu David Luiz, artık Paris Saint-Germain formasıyla mücadele edecek. Fransız ekibi, David Luız için 50 milyon sterlinlik rekor bir bonservis bedeli ödedi ve Brezilyalı futbolcu böylece dünyanın en pahalı savunma oyuncusu unvanının sahibi oldu.
Chelsea Menajeri Jose Mourinho ise Luiz'in takımdan ayrılacak olmasından memnun. Portekizli çalıştırıcı, "David Luiz savunmadaki ilk tercihim değildi. Onun yerine John Terry ve Gary Cahill'i oynatıyordum. Şampiyonlar Ligi'nde bize sağladığı katkıları göz ardı edemem ancak o dönem Nemanja Matic oynayamadığı için forma şansı buluyordu. Bu sezon Matic oynayacak, dolayısıyla David Luiz'e ihtiyacımız olmayacak. Onsuz Chelsea, daha güçlü bir takım" ifadelerini kullandı.
27 yaşındaki Brezilyalı futbolcu, geçen sezon Chelsea formasıyla 33 maçta görev yapmıştı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 08:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rehend
Rehend - 4 yıl Önce

Maalesef kentler giderek dijital çiftliklere dönüşüyor ve değişebilirliği olmayan bir şeye yer bırakılmıyor. Değişebilirlik iletişimin merkezinde olunca her şey ticarileşiyor haliyle; başta duygular olmak üzere. Örnek mi? Mantık
evliliği. Ya da sipariş edilmiş mutluluklar...
Evet çocuklar (ımız) aslında yaşamıyor. Duygularından tutun da bedensel hareketlerine kadar çizilmiş sınırlarla ve hazırlanmış programlarla büyü-yor-lar; ancak kentlerin soğuk egosunu, sert betonunu ve yığınsal gürültüsünü onayladıkları kadar. Bu durum da sadece biraz daha o çağlayan ruhlarını cılızlaştırıp tüketir.
Çocuk, bir yağmur damlası belki de bir esintidir... Oysa bir yağmur damlası beton zeminde can vermek için gökten inmez her halde; belki de kendini tamamlayacak toprağa ve denize kavuşmak , bütünleşmek ister.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474