banner564

Sözgen'den ilk 16 Başarısı

Slovenya'nın Portoroz kentinde gerçekleştirilmekte olan "Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası"nda mücadele etmekte olan sporcumuz Mehmetali Sözgen "10 Top" disiplininde ilk 16 sporcu arasına kalma başarısı gösterdi. Kaybettiği ilk karşılaşmanın ardından önce Lüksemburglu daha sonra ise Alman rakibini mağlup etme başarısı gösteren Mehmetali Sözgen Hollandalı rakibine mağlup olunca çeyrek final şansını kaybetti.

Sözgen'den ilk 16 Başarısı
banner598
Geçtiğimiz gün başlayan "10 Top"da ilk maçını kaybeden Sözgen ikinci karşılaşmasında Lüksemburglu sporcu Kevin Ferreira'yı 7-3 mağlup ederek ilk 16 şansı yakalamıştı. Dün oynanan karşılaşmada ise Alman sporcu Jannik Schmitt'i 7-4 mağlup ederek ilk 16 sporcu arasına girme başarısı gösteren Sözgen "Çeyrek Finale" kalma mücadelesinde Hollandalı Tim De Ruyter ile karşılaştı. Sözgen bir ara 5-3 öne geçtiği karşılaşmadan 7-5'lik skor ile şanssız bir mağlubiyet alarak çeyrek finalde oynama şansını yitirdi.
"Gençler" de ilk 16 şansı yakalayan bir diğer sporcumuz Berk Soykara ise dün oynadığı karşılaşmada Hollandalı Tim De Ruyter'e 7-2 mağlup oldu ve "10 Top"a veda etti.
"Avrupa Gençler Bilardo Şampiyonası"na bugün oynanacak "8 Top" karşılaşmaları ile devam edilecek.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2014, 08:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473