banner564

Dartçılar Antalya yolcusu

Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Karması, Türkiye Bowling, Bocce Darts Federasyonu’nun 24-25 Ekim tarihleri arasında Antalya’da organize ettiği, “Turkish Open Dart Tournament” ve “Türkiye Şampiyonası 1’inci ayağı”na katılmak üzere 23 Ekim Cuma günü adadan ayrılacak Antalya Limak Limra Otel’de gerçekleştirilecek Türkiye Darts Şampiyonası 1.Ayak Müsabakaları ve Dünya Darts Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek Federasyon Karması’nda 10 sporcu bulunuyor.

Dartçılar Antalya yolcusu
banner598
Kuzey Kıbrıs Darts Federasyonu Karması, Türkiye Bowling, Bocce Darts Federasyonu’nun 24-25 Ekim tarihleri arasında Antalya’da organize ettiği, “Turkish Open Dart Tournament” ve “Türkiye Şampiyonası 1’inci ayağı”na katılmak üzere 23 Ekim Cuma günü adadan ayrılacak
Antalya Limak Limra Otel’de gerçekleştirilecek Türkiye Darts Şampiyonası 1.Ayak Müsabakaları ve Dünya Darts Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek Federasyon Karması’nda 10 sporcu bulunuyor.
Geçtiğimiz yıl ülkemizde yapılan Efes Pilsen Süper Darts Ligi’nde şampiyon olan Deniz Plaza takımında yer alan oyuncuların yanında federasyonun belirlediği oyuncuların yer aldığı karmanın kafile başkanlığını KKDF Başkanı Gürtap Davutoğlu yapacak. Kafile 26 Ekim Pazartesi günü yurda dönecek. 
Kuzey Kıbrıs Darts Federasyon Karması’nda yer alan sporcular şöyle: 
Cemal Gingi, Tansu Tilki, Salım Özeren, Tanser Tilki, Ali Çamlıbelli, Kurtuluş Gamla, Sedat Sedatgil, Faik Amcaoğlu, Osman Sunusioğluları, Samiran Çoban.

“Önemli fırsat ama…”
24 Ekim ve 25 Ekim tarihlerinde tam gün darts oynanacağı Antalya’da özellikle bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan ve Dünya Darts Federasyonu’nun (WDF) puan verdiği “8’inci Türkiye Açık Darts Turnuvası” na ülkeden dartsçılar mücadele edecek. 
Ülkemiz adına çok önemli bir fırsat olduğunu belirten Darts Federasyonu Başkanı Gürtap Davutoğlu, 52 ülke dartscıları ve 52 ülkenin yetkilileri ile görüşme fırsatı yakalayacaklarını, fakat bütçe yetersizliği nedeniyle Dünya Dart Şampiyonası’nın başlayacağı gün Antalya’dan ayrılacak  olmalarının sıkıntısı ve üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 09:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473