banner564

Şampiyon Limasol Bankası

Bankalar arası halı saha futbol turnuvasında Creditwestbank’ı yenen Limasol Bankası kupayı kaldırdı

Şampiyon Limasol Bankası
banner598
Türk Bankası tarafından Aykut Zeki Müderrisoğlu anısına bu yıl 11’incisi düzenlenen “Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası” sona erdi. Üç grupta 18 takımın mücadele verdiği turnuvada şampiyon Limasol Türk Kooperatif Bankası oldu. Turnuvada, arka arkaya üçüncü şampiyonluğunu kazanan Limasol Türk Kooperatif Bankası’nın ardından ikinciliği Creditwest Bank, üçüncülüğü Türkiye Garanti Bankası kazandı. 

Şampiyon penaltılarla belli oldu  
Göçmenköy Halı Sahası’nda oynanan turnuvanın finalinde Limasol Türk Kooperatif Bankası ile Creditwest Bank karşılaştı. İlk yarıda Creditwest’in üstün oynadığı, ikinci yarıda ise Limasol Türk Kooperatif Bankası’nın rakibine baskı kurduğu maçın normal süresi golsüz tamamlandı. Penaltı atışları sonunda rakibine 4-3 üstünlük sağlayan Limasol Türk Kooperatif Bankası şampiyonluğunu ilan etti.    
Final maçı öncesinde ise üçüncülük karşılaşması oynandı. Türkiye Garanti Bankası ile Türk Bankası’nın karşılaştığı maçı 11-1 kazanan taraf Türkiye Garanti Bankası oldu.  

Ödüller törenle takdim edildi
11’inci Aykut Zeki Müderrisoğlu Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nın final mücadelesinden sonra yapılan ödül töreninde dereceye giren takımlara ve müsabakaları yöneten hakemlere ödülleri verildi. Turnuva şampiyonu Limasol Türk Kooperatif Bankası’na kupasını Aykut Zeki Müderrisoğlu’nun eşi Ayla Müderrisoğlu, turnuva ikincisi Creditwest Bank’a ise kupasını Türk Bankası Genel Müdürü Yunus Rahmioğlu takdim etti. Bankalararası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda en centilmen takım ve gol kralı ödülleri de sahiplerini buldu. Near East Bank, turnuvanın en centilmen takımı oldu. Turnuvada “Gol Kralı” ünvanını ise 21 golle Creditwest Bank takımından İbrahim Özcoşar aldı. 

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2015, 09:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474