banner564

Yılın yorgunluğu Korhan'la atıldı

Merit Crystal Cove Hotel, personeline muhteşem bir eğlence düzenledi

Yılın yorgunluğu Korhan'la atıldı
banner598
Saim YILMAZ
2015 yılında çeşitli ödüllere layık görülerek başarılı bir sezona imza atan Merit Crystal Cove Hotel, personeline muhteşem bir eğlence düzenledi... Genel Müdür Ercan Turhan ve ekibinin günler öncesinden titiz bir çalışma ile hazırlandığı gecenin siyah-beyaz konseptinin yanı sıra, bu gece için hizmet veren personele özel tasarlanan siyah pantolon üzeri saks mavisi gömlek ve siyah papyonlu kıyafetler en ilgi çekici detaylardı. 
Yılın yorgunluğunu atmak için 31 Mart'ta Merit Crystal Convention Center'da muhteşem bir gala ile personelini ödüllendiren Genel Müdür Ercan Turhan'ın çalışanlarını ve ailelerini büyük bir özenle kapıda karşılaması ve herkesle yakından ilgilenmesi takdire şayandı doğrusu.
Gecenin açılışında konuşma yapan Genel Müdür Ercan Turhan, Merit Crystal Cove Hotel'in en iyi otel seçilmesinde personellerinin emeklerinin çok büyük olduğunu vurgulayıp teşekkür ettikten sonra, yılın personeline ödülü ve plaketini takdim etti. 
Merit bünyesinde 10. Yılını dolduran personellere plaketlerini takdim etmek üzere Merit Otelleri Koordinatörü Aytekin Yayla, Merit Otelleri Mali İşler Koordinatörü Sertuğ Gülcan ve Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Elver sahneye gelerek plaketleri sahipleriyle buluşturdu.

Merit Crystal'de eğlence zamanı...
Korhan, bu özel gece için bej bir takım tercih etmişti. Gökhan Tepe'nin yaza damgasını vuran şarkısı "Kader" ile sahnesini açan sanatçı, hareketli şarkılarla Merit Hotel personelini coşturdu. Merit Crystal Cove Hotel çalışanlarından Derya Şahin'in birlikte şarkı söyleme isteğini de kırmayan sanatçı, hayranı ile birlikte "Kalbimin Tek Sahibine" şarkısında düet yaptı. 
Sanatçı programının ikinci bölümünde yine oyun havalarına ağırlık verdi. "Güzeller İçinden" ile büyük bir halay topluluğu oluşturan konuklar, masalar arasında doyasıya eğlendiler. Karadeniz türküleri ve kolbastı geceye damgasını vurdu. 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474