banner564

Final için gidiyoruz

Yarı final ilk maçında Lefke’yi mağlup eden Yenicami, avantajlı şekilde Karadağ’a gidiyor

Final için gidiyoruz
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Yenicami Antrenörü Emre Perçinci, bugün oynanacak Lefke maçı öncesi verdiği demeçte, futbolda iyi oynayanın değil, doğru oynayıp, saha içinde doğru işler yapanın istediğini aldığını belirtti. Yarı final ilk maçında rakipleri karşısında bunu kendilerinin iyi yaptığını belirten Perçinci, bugün oynanacak olan karşılaşmada yine doğru işler yapmak istediklerini söyledi.

Daha iyisini yapmalıyız
Yenicami antrenörü Emre Perçinci zor maç öncesi yaptığı değerlendirmede, moral motivasyon olarak iyi noktada olduklarını, bunun devam etmesi halinde ise bugün oynayacakları karşılaşmada işlerinin zor olmayacağına değindi. Lefke’nin sahasında yenilmez bir takım olmasının hatırlatılması üzerine konuşan Perçinci, şu an için kendileri ile daha sahada karşılaşmadıklarını, bu nedenle yorum yapmanın anlamsız olduğuna dikkat çekti.

İyi durumdayız
Dün itibariyle, Lefke deplasmanı öncesi takımı kampa aldıklarını belirten Emre Perçinci, motivasyon ve moral yönünden maç öncesi sıkıntıların olmadığını belirtti. Kuranın çekildiği ilk gün itibariyle, finali istediklerini söyleyen Emre Perçinci, final için önlerinde sadece 90 dakikalık süreleri kaldığını söyledi. Avantajlı skorla zor deplasmana gideceklerini belirten Emre Perçinci, finale isimlerini yazdırarak zor deplasmandan dönmek istediklerini sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2016, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473