banner564

Derbide gece mesaisi

İki ezeli rakip iki ebedi dost Tatlısu ve Ozanköy takımları yarın akşam derbide Mete Adanır stadında buluşuyor

Derbide gece mesaisi
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
K-Pet birinci lig beyaz grupta lider Ozanköy ile altıncı sıradaki Tatlısu yarın akşam Girne 20 Temmuz Meta Adanır stadında buluşuyor. Yıllardır oynadıkları karşılaşmalarda büyük çekişmeye sahne olan iki takımın mücadelesinde bu kez gece randevusuna çıkacak olan iki takımın Teknik Adamları açıklama yaparken, ortak görüşleri maçın dostça geçmesi yönünde.

Seran Kaşif:Seriyi sürdürmek istiyoruz
Birinci lig beyaz grupta 19 puanla lider durumda bulunan Ozanköy’de yarın akşam oynanacak olan derbi maçın hazırlıkları tamamlandı. Son dört haftayı galibiyetle kapatan Ozanköy, maç öncesi bu akşam Altınkaya’da kampa girecek. Ozanköy antrenörü Seran Kaşif maç öncesi verdiği demeçte, ligde şu an itibariyle hedefledikleri yerde olduklarını, ancak ligin daha bitmediğini ve önlerinde zorlu bir sürecin bulunduğunu aktardı. Yarın akşam oynanacak olan Tatlısu maçı ile ilgili olarakta açıklama yapan Seran Kaşif, komşu olmalarına rağmen yıllarca derbi havasında geçen Ozanköy- Tatlusu maçlarının bir yenisine daha hazır olduklarını söyledi.

Yerimizi sağlamlaştırmalyız
Ozanköy antrenörü Seran Kaşif derbi öncesi yaptığı değerlendirmede son 4 haftayı galibiyetle kapattıklarını, bu nedenle yakalamış oldukları galibiyet serisine devam etmek istediklerini belirtti. Sezon başı koydukları hedefte olduklarının da altını çizen Ozanköy antrenörü Seran Kaşif, süper lige yükselme adına yola kayıpsız devam etmek istediklerine vurgu yaptı. Ezeli rakipleri, ebedi dostları olan Tatlısu ile yarın akşam oynayacakları karşılaşma öncesi hazırlıklarını tamamladıklarını da belirten Seran Kaşif, maçın herşeyden önce dostça geçmesini belirtirken, gece maçı ve derbi heyecanını yaşatmak adına Ozanköy takımının hazır olduğunu söyledi.

Devreyi lider bitirmek istiyoruz
Ozanköy antrenörü Seran Kaşif verdiği demeçte, ilk devrenin tamamlanmasına 2 maç kaldığını bu nedenle kalan iki maçı kazanıp ligin ilk devresini lider bitirmek istediklerini söyledi. Ligin geride kalan 9 haftasına bakıldığına her takımın her takımdan puan aldığını belirten Kaşif, bu nedenle ligin ikinci devresinin daha zor ve çekişmeli olacağını söyledi. Takım olarak özgüven ve istek olarak oyuncu grubunun iyi noktada olduğunu hatırlatan Kaşif, yarın akşam oynanayacakları derbide kayıp yaşamak istemediklerini belirtti. Maç öncesi Altınkaya’da kampa gireceklerini de belirten Seran Kaşif maç öncesi takımda eksik oyuncunun bulunmadığını sözlerine ekledi.

Okan Atav: İyi durumdayız
Tatlısu antrenörü Okan Atav ise yaptığı değerlendirmede zor ancak keyifli geçeceğini düşündüğü maça hazır olduklarını söyledi. Bu tip maçlarda oyuncu grubunun maça kolay motive olduğunu aktaran Tatlısu Antrenörü Okan Atav, hafta arası maç öncesi iyi geçirdiklerine değindi. Gece maçının her iki takım adına ayrı bir motivasyon olduğunu da belirten Atav, tribüne gelen izleyicilere iyi bir gece yaşatmak istediklerini söyledi. Bulundukları konum itibariyle daha yukarıya çıkma adına çalıştıklarını belirten Okan Atav, devre arasında takıma takviyeler yapacaklarına vurgu yatı. Hüseyin Çağer’in sezon başı koyduğu süper lig hedefinin devam ettiğini belirten Tatlısu Antrenörü Okan Atav, iyi bir çıkış yakaldıklarını ve bu çıkışı devre arasına kadar sürüdrmek istediklerini söyledi. Devre arası kadroyu zenginleştirme adına çalışma başlattıklarını yineleyen Okan Atav, Ozanköy maçı öncesi takımda eksik oyuncunun bulunmadığını, Ozanköy karşısına tanm kadro çıkacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2016, 08:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473