banner564

Dev maç

Kıbrıs Kupası’nda bugün oynanacak önemli maçta Doğan Türk Birliği deplasmanda Lefke ile karşılaşacak

Dev maç
banner598

 Yusuf YILDIZEV

Kıbrıs Kupası’nda erken final olarak nitelendirebileciğimiz Lefke- Doğan Türk Birliği karşılaşmasını mercek altına aldık. İkinci devrede oynadıkları 2 karşılaşmayı da kazanarak bu zorlu kupa mücadelesine moralli bir şekilde hazırlanan iki ekibin teknik direktörleri bugün oynanacak maç hakkında açıklamalarda bulundu. 

Karayel: “Turu geçmek için oynayacağız”
Lefke teknik patronu İlktaç Karayel, çektikleri kuranın zorluklarını bildiklerini, kendi sahalarında oynayacakları bu karşılaşmada turu geçmek için herşeylerini ortaya koyacaklarını söyledi.  Herhangi bir eksiği bulanmayan Lefke’de,  K. Kaymaklı karşısında alınan deplasman galibiyetinin takıma olumlu yansıdığını belirten tecrübeli teknik adam, takımının gösterdiği performansdan memnun olduğunu vurguladı. Bu zorlu mücadelede tüm Lefke taraftarlarını maça davet eden İlktaç Karayel, taraftarların vereceği destekle turu geçeceklerine inandığını belirtti.

Oshan: “Takımıma güvenim tamdır”
Doğan Türk Birliği teknik patronu Caner Oshan ise ligin en zor deplasmanlarından birine gideceklerini, Lefke’nin gücünün farkında olduğunu ancak takımına olan güveninin tam olduğunu belirtti. Tam kadro maça hazırlandıklarını, kupada ve ligde hedeflerinin zirvede yer almak olduğunu söyledi. Lig yarışında 8-9 puan gerideyken bile hiç inancını yitirmediğini belirten Caner Oshan,  şu an gelinen noktada yarışın tam olarak ortağı haline dönüştüklerini vurguladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474