banner564

Keyifle sürecek

Telsim çekilişinde Sepideh Rostami, Demtur’dan üç günlüğüne Mercedes-Benz A Serisi kazandı

Keyifle sürecek
banner598

 KKTC Telsim, müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. KKTC Telsim Instagram hesabını takip eden ve kampanyayı hikayesinde paylaşanlar arasında yapılan çekilişin talihlisi Sepideh Rostami oldu. Rostami, Demtur’da üç günlüğüne Mercedes-Benz A Serisi kazandı. 

Kazanan talihliye hediyesini takdim eden KKTC Telsim Genel Müdürü Cenk Alper, çekilişe katılımın yoğun olduğunu söyledi. Talihli Sepideh Rostami’yi tebrik eden Alper, KKTC Telsim olarak Ada’nın dijitalleşmesi konusunda çalışmaların yanı sıra, abonelerin ve müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik kampanyalar yapmaya devam edeceklerini belirtti. Alper, Demtur ile birlikte bu kampanyayı düzenliyor olmaktan dolayı ayrıca mutlu olduklarını söyledi.

Gülcan: Yaratıcı bir ilk
Kurumsal şirketlerin beraber attıkları adımların doğru sonuçlar doğurduğunu söyleyen Demtur Genel Müdürü Melis Gülcan, “Fark yaratmak adına, Demtur Travel’ın KKTC Telsim ile birlikte beraber atmış oldukları bu adımda hem doğru hizmet anlayışını yaymak hem de tüm misafirleri mutlu edebilme adına güzel ve yaratıcı bir ilktir. Şirket prensibi olarak, açıldığımızdan bugüne kadar hep ilkleri yaşatmak için uğraş verdik. Bu anlamda, KKTC Telsim’in bizlere olan desteği mutlu etmektedir. İşbirliğimiz farklı yaratıcılıklarla devam edecektir.” dedi.        

Rostami: Çok mutluyum
Uzun yıllar KKTC Telsim abonesi olduğunu söyleyen Sepideh Rostami, çekilişi kazandığı için çok mutlu olduğunu ifade etti. Hep bir Mercedes’i olmasını istediğini söyleyen Rostami, KKTC Telsim’e ve Demtur’a teşekkürlerini iletti.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474