banner564

DTB gücüne güç kattı

Doğan Türk Birliği, transfer ettiği üç futbolcu ile sözleşme imzaladı

DTB gücüne güç kattı
banner598

Yusuf YILDIZEV
K-Pet Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Doğan Türk Birliği, yabancı futbolcular Mirlan Murzaev, Billy ve Jonathan Weston dün resmi sözleşmeye imza attılar. 
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarını sürdüren ve yabancı oyuncuları denemeye alan Doğan Türk Birliği üç yeni oyuncu ile dün Futbol Federasyonu’nda imza atarak kadrosuna kattı.
Kırgız Mirlan Muzarev, Nijeryalı Billy Michel ve Tobagolu Jonathan Weston dün kendilerini DTB’li yapan imzaları attılar. 

Mirlan Murzaev Kırgızistan Milli Takım kaptanı
1990 doğumlu Mirlan, Kırgızistan Milli Takımı’nın kaptanlığını yapıyor. Geçtiğimiz sezon Somaspor’da, MTG’nin transfer ettiği forvet oyuncusu Toma’nın arkasında 10 numara pozisyonunda görev yapan Mirlan, sezonun en önemli yabancı futbolcularından biri olmaya aday. BAL’da forma giydiği 71 maçta 26 kez fileleri havalandıran yıldız oyuncu, Kırgız Milli Takımı’nda ise 37 maçta 8 kez topu ağlara gönderdi.

Billy Auta Michel geçen sezon Aliağa’da oynadı
1996’da doğan Nijeryalı futbolcu, geçen sezonu Aliağa’da tamamlamıştı. Billy, her iki kanatta da forma giyebilen ve özellikle topla içeri mesafe kat ederek gol yollarında etkili olabilen bir oyuncu. Nijeryalı kanat oyuncusu geçen sezon 24 maçta 4 gole imza attı. Toplamda ise BAL’da 50 maçta 11 gol atma başarısını gösterdi. 

Jonathan Weston geçen sezon BAL’da 38 gol attı
Bölgesel Amatör Lig’in en önemli oyunculardan olan Jonathan Weston, forvet hattında görev yapıyor. 25 yaşındaki Trinidad ve Tobagolu Jonathan, 3 sezondur yer aldığı BAL’da 68 maçta attığı 38 golle birçok takımın dikkatini çekmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473