banner564

Dumlupınar’dan altyapıya yatırım

Dumlupınar altyapı akademisi Çanakkale Dardanel Spor’un tecrübeli antrenörleri Şemsi Galfa ve Mesut Aldanmaz adaya getirerek antrenörlere seminer düzenledi

Dumlupınar’dan altyapıya yatırım
banner598
Süleyman REBGE
Dumlupınar altyapı akademisi 18-22 Mayıs tarihleri arasında antrenörlük semineri düzenliyor. Çanakkale Dardanel Spor’un tecrübeli ve bir çok futbolcu yetiştirmiş antrenörleri Şemsi Galfa ve Mesut Aldanmaz’ın futbol altyapısına dair bir çok konuda dört günlük eğitim verecek.
Son yıllarda altyapıya yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren Dumlupınar Türk Spor  Kulübü 18-22 Mayıs tarihleri arasında futbol antrenörlerine yönelik altyapı semineri düzenliyor. Semineri vermek için Çanakkale Dardanel Spor’da uzun yıllar çalışmış ve Şelcuk İnan, Mehmet Topal, Hasan Kabze ve Gökhan Zan gibi oyuncuları Türk futboluna kazandırmış Şemsi Galfa yer alacak. Şemsi Galfa’nın yanısıra Bursaspor’un gelişim antrenörü Mesut Aldanmaz’da bilgilerini antrenörlere aktaracak. Seminer Perşembe günü başlayıp hem teorik hemde uygulamalı olarak sürecek ve Pazar günü son bulacak.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 10:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473