banner564

İhtiyaçlı ailelere yardım

KKTC Umut Derneği yararına, Merit Lefkoşa Hotel’de bir seminer düzenledi

 İhtiyaçlı ailelere yardım
banner598
KKTC Umut Derneği yoksullukla mücadele kapsamında yaptığı çalışmalara katkı sağlamak amacı ile geliri, ihtiyaçlı aile ve çocuklara harcanan etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.
KKTC Umut Derneği yararına Merit Lefkoşa Hotel’de düzenlenen etkinlikte, Türkiye’nin Uzman Psikoloğu Ramazan Şimşek “Başarıya Götüren Aile” konulu seminerinde 17 yıllık bilgi  ve tecrübesiyle; anne ve baba olmak, dikkat eksikligi, ders çalışma, çocuklarda özgüven, sınav kaygısı, çocuk psikolojisinin şifreleri  vb. konularına değindi.  
KKTC Umut Derneği Başkanı Özlem Dinçoğlu;  önümüzdeki günlerin ramazan ve arkasının bayram olması nedeniyle ihtiyaçlı ailelerimize ve çocuklarımıza katkı sağlamak amacı ile yapılan bu semineri gerçekleştirdiklerini belirtti.
Dinçoğlu; “ Katılımcılara, yoğun programı çerçevesinde zaman ayırarak aramızda olan Ramazan Şimşek’e, verdiği destek ve kusursuz hizmetler için Merit Lefkoşa Hotel Yönetici ve çalışanlarına çok teşekkür ederiz” dedi. Bu tür etkinliklere devam edeceklerini de belirten Dinçoğlu, konuşmasının ardından tüm katılımcılara sertifikalarını takdim etti.
Uzman Psikolog Ramazan Şimşek; Kıbrıs’ta böyle bir etkinliklte yeralmanın mutluluğunu dile getirerek,  bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman seve seve destek olacağını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 09:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473