banner564

Heyecanlıyız

Pazartesi akşamı Dumlupınar ile anlaşan tecrübeli çalıştırıcı Eralp Şerifoğlu heyecanlı olduğunu belirtti

Heyecanlıyız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Geride kalan sezonu Mormenekşe’yi kümede tutarak tamamlayan Eralp Şerifoğlu’nun yeni adresi Dumlupınar. Pazartesi akşamı Doğu’nun sarı – kırmızılı ekibi ile el sıkışan tecrübeli çalıştırıcı, göreve resmen başlamış oldu. Duygularını Diyalog Spor Servisi ile paylaşan Teknik Direktör Eralp Şerifoğlu, camiada gözle görülür bir heyecan olduğunu, bu nedenle Dumlupınar’ın başarısına katkı koymak için geldiğini aktardı.

Önemli bir camia
Kendisi ve ailesi adına Dumlupınar camiasının önemine değinen Eralp Şerifoğlu, geçmiş dönemde hizmet verdiği camiaya bir kez daha dönmenin son derece mutluluk verici olduğunu söyledi. Kurulma aşamasında ailesinin de o dönem ki süreç içerisinde yer aldığına dikkat çeken Teknik Direktör Eralp Şerifoğlu, uzun bir aradan sonra yeniden bu camiada olmanın sevindirici olduğunu vurguladı. Mevcut başkan ve yönetimin uzun süredir bu noktada olduğunu ve önemli işlere imza attığını aktaran Şerifoğlu, gelinen noktada çitayı daha yukarı çekme adına el birliği ile mücadele edeceklerini söyledi. Dumlupınar’ın geride kalan sezon iyi bir takımla şampiyon olarak süper lige yükseldiğini belirten tecrübeli çalıştırıcı, Dumlupınar’ın Süper Lig’e hak ederek döndüğünü aktardı.

Çalışmalar başladı
Göreve gelmesi ile birlikte sıcağı sıcağına işe koyulduğunu aktaran Eralp Şerifoğlu, çalışmaları gereken önemli konular olduğunu aktardı. Hafta itibariyle mevcut kadroda yer alan oyuncular ile birebir görüşmelere başlayacağını aktaran tecrübeli isim, diğer yandan ise 4-5 isim ile transfer görüşmelerine başlandığını aktardı. Oyuncu grubu ile başlayacak olan toplantılar yanında, transfer sürecini de hızlandıracaklarına değinen Eralp Şerifoğlu, yeni sezon öncesi her konuda hassas davranmak zorunda olduklarını hatırlattı. Önümüzdeki sezon maratonun daha uzun olacağını hatırlatan Dumlupınar Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, uzun maratona takımın hazır bir yapı halinde olması gerektiğini söyledi. Yapılacak transferlerin yapıya uygun isimler olacağını belirten Şerifoğlu, takım yapısını bozmadan genç oyuncular ile birlikte iyi bir kadro oluşturacaklarını aktardı.

Kalıcı olmalıyız
İyi bir takımla geldikleri Süper Lig’de kalıcı olmak için mücadele edeceklerine değinen Eralp Şerifoğlu, disiplinli yapı yanında iyi futbol ve herkesin beğeneceği ile birlikte, rakibe saygı duyan bir görüntü yaratacaklarını vurguladı. Federasyonun yıllık takvimi belirlemesi ile birlikte takriben Haziran sonu çalışmalara başlayacaklarını aktaran Eralp Şerifoğlu, sezonun erken açılacağını da hesaplayarak yola erken koyulacaklarını aktardı. Yabancı oyuncu konusunda çizecekleri yolun sorulması üzerine ise konuşan Şerifoğlu, yabancı konusunda doğru tercihler yapmakla birlikte, fark yaratacak oyuncu profiline sahip olmak zorunda olduklarını söyledi. Geçmiş dönemde takımın Maraş sahasını kullandığını, ancak yeni sezonla birlikte Dumlupınar’a verilen arazi üzerinde idman sahası konusunda bir takım çalışmaların yapılacağını belirten tecrübeli çalıştırıcı, sezon öncesi idman sahasına da kavuşmanın muhtemel olduğunu sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2016, 10:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474