banner564

Güçlü yönetimle yeniden

GAÜ Çetinkaya Olağan Genel Kurulu’nda 34 kişilik yönetim ile Asım Vehbi yeniden başkanlığa seçildi

Güçlü yönetimle yeniden
banner598
Başkentin sarı kırmızılı ekibi GAÜ Çetinkaya’da dün akşam yapılan Olağan Genel Kurul’da kulüp başkanı Asım Vehbi üyelerden onay aldı.
Kulüp lokalinde düzenlenen genel kurul saygı duruşu ile başladı. Divan Başkanlığını Hasan Macila yardımcılıklarını ise Tarık Müftüzade ve Ömer Başay’ın yaptığı genel kurulda mali ve faaliyet raporu okunup üyelerden onay aldı.

Asım Vehbi yönetimi açıkladı
Genel kurula hitaben konuşan kulüp başkanı Asım Vehbi, geçtiğimiz sezon kendilerine destek olan taraftarlarına teşekkür etti. Konuşmaların ardından Asım Vehbi başkanlığında görev yapacak olan 34 kişilik yönetim kurulu açıklandı. Yönetim Kurulu’nda görev bölümü daha sonra yapılacak.

Yönetim Kurulu
Asım Vehbi, Dr. Bülent Dizdarlı, Mehmet Tatar, Hasan Hıdıroğlu, Ferdinç Kılıç, Hasan Macila, Cem Topçu, Berkan Tokar, Sualp Davut, Erhan Başay, Cenk Paşa, Ziya Emir, Aral Doğu, Ömer Başay, Erhan Soykut, Ferhan Hıdıroğlu, Hüeyin Örs, Ahmet Esenyel, Osman Anday, Tarık Müftüzade, Barış Tosunoğlu, Nazım Nuri, Kemal Omağ, Özkan Kösezade, Mehmet Veysi, Mustafa Betmezoğlu, Ali Uysal, Suat Anıl, Emre Çerkez, Dr.Kandemir Berova, Dr.Nazım Nuri, Mehmet Aközer, Bülent Meydanlı, Behzat Özçete, Süleyman Yemen.

Danışma Kurulu
Ahmet Özçelebi, İrfan Batu, Ufuk Çağa, Hüseyin Ercantan, Beytullah May, Raşit Ant.

Güncelleme Tarihi: 19 Mayıs 2016, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473