banner564

Efsane huzursuz

Çetinkaya’da yönetimin henüz belirlenmemesi hem futbolcuları hem de teknik heyeti huzursuz ediyor

Efsane huzursuz
banner598
Rahatsızlık başladı

Başkentin sarı kırmızılı ekibi Çetinkaya’da bu akşam yapılacak genel kurulda başkan adayının olmamasının yanında gerek futbolcular gerekse teknik heyet muhatap bulamamaktan oldukça rahatsız.
Bünyesinde birçok genç ve bunun yanında yıldız futbolcuyu barındıran Başkentin esfane kulübü adeta bir karmaşa yaşıyor.
Meriç Erülkü’nün görevini tamamlayıp genel kurulda kulübü divana devretmesinin ardından 2 kez genel kurul yapan sarı kırmızılılar başkan adayı bulamamış, kulüp de divan heyetinin kontrolünde kalmıştı.
Bu akşam da yapılacak olan genel kurulda başkan adayı olmadığı ve yapılacak toplantının “Kıbrıs Rallisi’nden” elde edilecek reklam gelirinin kulübe bırakılması konusunda olacağı öğrenildi.
Geçtiğimiz sezon bitime 2 ay kala göreve getirilen ve takımın ligde kalmasını sağlayan teknik direktör Cenk Berkalp de akıbetinin ne olacağını bilmeyenler arasında yer alıyor.
Geçtiğimiz yıl Meriç Erülkü başkanlığındaki yönetimle bu sezon için de sözleşme yapan tecrübeli teknik adam,yeni gelecek başkanın bu konudaki tavrının ne olacağını bilmediği için sıkıntı yaşıyor.Birçok takımın sezon çalışmalarına başladığı bu günlerde Çetinkaya’da hala daha başkan bulunamaması da camiayı rahatsız ediyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2015, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473