banner564

Eşleşmeler belirlendi

Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda grup maçları tamamlandı

Eşleşmeler belirlendi
banner598
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda grup maçları tamamlandı. Gruplarda oynanan 5’şer maç sonunda ilk 4 sırada yer alan takımlar isimleriniçeyrek finale yazdırdılar. Göçmenköy Halı Sahası’nda gerçekleşen turnuvada çeyrek final maçları 26 Ağustos Salı akşamı oynanacak. 
Turnuvada gruplarda oynanan son maçların ardından liderler belirlendi ve sıra çeyrek finallere geldi. “A” grubunun erteleme maçında Telefon Dairesi ile Çevre Bakanlığı liderlik mücadelesi verdi. Maçı Telefon Dairesi 4-1 kazanarak lider olurken Çevre Bakanlığı ikinci oldu. Grupta Hazine Muhasebe Dairesi üçüncü Devlet Hastanesi ise dördüncü sırada adını çeyrek finale yazdırmıştı.
Gruplardaki son gün maçlarında “B” grubunda Ekonomi Bakanlığı, Orman Dairesi’ni 9-5 ile geçerken, Din İşleri Dairesi Başkanlığı, İhtiyat Sandığını 7-4 mağlup etti. Bu sonuçların ardından Ekonomi Bakanlığı dördüncü, Din İşleri Dairesi Başkanlığı ise üçüncü sırada çeyrek finale yükseldi. 
Gecenin son maçı ise grubun iki yenilgisiz takımı arasında oynandı. İçişleri Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı arasındaki nefes kesen maç karşılıklı atılan gollerle 4-4 sona erdi ve gol averajı daha iyi olan İçişleri Bakanlığı lider, Maliye Bakanlığı ise ikinci sırada çeyrek finalist oldu.

Çeyrek finaller 26 Ağustos Salı
Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda çeyrek finaller 26 Ağustos Salı akşamı oynanacak. Çeyrek final ilk maçı saat 19.00da Telefon Dairesi-Ekonomi Bakanlığı arasında olacak. Saat 20.00da ise Çevre Bakanlığı-Din İşleri Dairesi, saat 21.00da Hazine Muhasebe Dairesi-Maliye Bakanlığı maçı oynanacak. Çeyrek final son maçı saat 22.00da Devlet Hastanesi-İçişleri Bakanlığı arasında olacak.
Çeyrek finalde turu atlayan takımlar 28 Ağustos Perşembe akşamı yarı finalde kozlarını paylaşacaklar.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2014, 08:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Güzelim KKTC nin sanssizligi ne yazık ki TC tarafından göbekten bağlı olarak ab Doğu Akdeniz vs kullanılmasıdır Artık TC de değişmez ülkeyi tanıtacak ayağa kaldıracak sabit politikalar sürdürüldüğüne inanmak zor bir gün annani kabul edin ertesi gün iki devlet kafasına vurula vurula sersem edilmis çocuk misali bu olmaz yapılacak verirsiniz sonuna kadar siyasi desteği piyon olarak harcamazsiniz KKTC yi

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474