banner564

“Gemiyi yüzdüreceğiz”

Derviş Canaltay, hedeflerinin MTG’yi eski günlerine getirmek olduğunu söyledi

“Gemiyi yüzdüreceğiz”
banner598
Mağusa Türk Gücü yönetim kurulunda görev alacak olan ve başkan Şükrü Şemmedi’nin adaya dönene kadar yetki verdiği Derviş Canaltay hedeflerinin Kulübü eski başarılı günlerine döndürmek olduğunu vurguladı.
Derviş Canaltay yeni yönetim ve yeni başkan ile birlikte hızlı bir şekilde çalışmalara başladıklarını belirterek “hedefimiz MTG’ yi geçmişte yaşadığı şampiyonluklarla dolu yıllara tekrar ulaştırmaktır. Bunun içinde başkanımız ve yeni yönetimimizin elinden geleni yapacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 

Gemiyi gerçek MTG’lilerle yüzdüreceğiz
Canaltay geçmiş dönemdeki sıkıntılardan kaynaklı ciddi problemleri olduğunu ancak bu gemiyi gerçek MTG taraftarları ile hep beraber yüzdüreceklerini kaydetti. 

Elimizden geleni yapacağız
İlk olarak hedeflerinin geç açılan sezonda oyuncuların ligin ilk haftalarına hazır olabilmeleri için ellerinden geleni yapmak olduğunu belirterek bunun için de  2 hafta sonra takıma Türkiye’de kamp ayarladıklarını vurguladı. 

Herzamankinden daha çok desteğe ihtiyaç var
Derviş Canaltay kadro takviyesi gerektiğini belirterek “kadromuza takviye yapmak için çalışmalarımız sürmektedir. Biz bu çalışmaları yaparken gerçek MTG taraftarlarının da bu sezon, her zamankinden daha fazla yanımızda olmaları gerektiğide ciddi bir gerçektir. Bu birlikteliği de sezon açılmadan önce yapacağımız balo ile bir nebze sağlayacağımıza inanıyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2014, 09:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474